MEZUNİYET İNCELEMESİYLE ALAKALI
-
MEZUNİYET İNCELEMESİYLE ALAKALI
Arkadaşlar merhaba.Ben mezuniyet incelemesi için ilgili belgeleri Ankara'ya kargoladım bugün itibariyle ulaştı.Sonuç ne zaman belli olur çünkü herhangi bir sorun çıkarsa son kayıt yenileme 28 Haziran2da ve mağdur duruma düşmekten korkuyorum.Bir diğer sorumda öğrenim belgemde kimya notum 41 ben bunu örgün öğretimdeyken sorumluluk sınavı ile geçer bir not alarak telafi etmiştim AOL'de karşıma çıkmadı bu ders acaba burda geçer bi not yazmaması mezuniyetim açısından sıkıntı yaratırmı yoksa bir sorun olmazmı?Şimdiden teşekkürler
Re: MEZUNİYET İNCELEMESİYLE ALAKALI
2-3 günalluvionemese yazdı:Arkadaşlar merhaba.Ben mezuniyet incelemesi için ilgili belgeleri Ankara'ya kargoladım bugün itibariyle ulaştı.Sonuç ne zaman belli olur çünkü herhangi bir sorun çıkarsa son kayıt yenileme 28 Haziran2da ve mağdur duruma düşmekten korkuyorum.Bir diğer sorumda öğrenim belgemde kimya notum 41 ben bunu örgün öğretimdeyken sorumluluk sınavı ile geçer bir not alarak telafi etmiştim AOL'de karşıma çıkmadı bu ders acaba burda geçer bi not yazmaması mezuniyetim açısından sıkıntı yaratırmı yoksa bir sorun olmazmı?Şimdiden teşekkürler
-
teşekkürlernoxx yazdı:2-3 günalluvionemese yazdı:Arkadaşlar merhaba.Ben mezuniyet incelemesi için ilgili belgeleri Ankara'ya kargoladım bugün itibariyle ulaştı.Sonuç ne zaman belli olur çünkü herhangi bir sorun çıkarsa son kayıt yenileme 28 Haziran2da ve mağdur duruma düşmekten korkuyorum.Bir diğer sorumda öğrenim belgemde kimya notum 41 ben bunu örgün öğretimdeyken sorumluluk sınavı ile geçer bir not alarak telafi etmiştim AOL'de karşıma çıkmadı bu ders acaba burda geçer bi not yazmaması mezuniyetim açısından sıkıntı yaratırmı yoksa bir sorun olmazmı?Şimdiden teşekkürler
ben de onu merak ediyorum. ne zamana kadar mezuniyet kontrolü yapıp mezun ediyorlar ?