mezuniyet incelemesi?

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
nerdesin06
Çırak

mezuniyet incelemesi?

Mesaj gönderen nerdesin06 » 23 Haz 2013, 03:30

MEZUNİYET İNCELEMESİNDE OLAN ÖĞRENCİ , mezun olduğu anlamına gelmemektedir. Mezun olup olmadığınızın incelenmesi için, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırırken teslim etmiş olduğunuz tasdikname ve öğrenim belgesi / başarı durum belgesinin kayıt yaptırdığınız okulca veya tarafınızca Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir..!
böyle bir yazı ile karşılaşıyorum 2.dönem örgünden açık liseye geçtim ne yapmalıyım belgele filan mı götürmeliyim beklemeliyimmi

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: mezuniyet incelemesi?

Mesaj gönderen kripton » 23 Haz 2013, 05:03

Resim

nerdesin06
Çırak

Mesaj gönderen nerdesin06 » 23 Haz 2013, 06:10

hocam aol anasayfasından irtibat buroları duyuruları diyor bunla ilgili yazı var orada kaydını yaptırdığım okulun göndermesi gerekiyor ben ne yapacam hiçbişey anlamadım galiba bana yol gözüktü bi halk eğitime gidiyim. nese öğrenirim durumu belirtirim.

cranberry

Mesaj gönderen cranberry » 24 Haz 2013, 07:30

nerdesin06 yazdı:
hocam aol anasayfasından irtibat buroları duyuruları diyor bunla ilgili yazı var orada kaydını yaptırdığım okulun göndermesi gerekiyor ben ne yapacam hiçbişey anlamadım galiba bana yol gözüktü bi halk eğitime gidiyim. nese öğrenirim durumu belirtirim.
Dostum buraya da yazarsan sevinirim veya özel mesaj atarsan.

nerdesin06
Çırak

Mesaj gönderen nerdesin06 » 26 Haz 2013, 02:17

cranberry yazdı:
nerdesin06 yazdı:
Dostum buraya da yazarsan sevinirim veya özel mesaj atarsan.
Bana bekleyeceksin dendi.Belgeleri ankaradan isteyince yollarız onlar bakarlar sen bekle dendi belgeleri gönderdiniz mi dedim bişey demedi üniversite tercihlerine yetişir mi dedim kem küm etti.nasıl iş anlamadım inş erkenden sonuçlanır.

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön