BU Sene KİMLER TERCİH YAPACAK ÜNV.İÇİNN
Re: BU Sene KİMLER TERCİH YAPACAK ÜNV.İÇİNN
ben uluslar arası ilişkiler çok istiyorum ama sayısalım hiç olmadığı için hevesim gırgın,belki gelir belki gelmez oda var tabi, ygsden 240 almıştım en yüksek olanı buydu,ama örgün olamayacağımı göz önünde bulunduracağım tercih yaparken...hiç bilen varmı acaba zormu uluslar arası bölümünde sayısal..

2 yıllık aöf ygs düşünüyorum tercihlerde baya kısıtlı sayısalda hep lys de tercihsiz girş yapmam gerekecek. puana göre bakacağız
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
yel1z yazdı:ben uluslar arası ilişkiler çok istiyorum ama sayısalım hiç olmadığı için hevesim gırgın,belki gelir belki gelmez oda var tabi, ygsden 240 almıştım en yüksek olanı buydu,ama örgün olamayacağımı göz önünde bulunduracağım tercih yaparken...hiç bilen varmı acaba zormu uluslar arası bölümünde sayısal..
bende buyüzden korkuyorum bu bölümü seçmeye

kitaplardan çalışarak ne kadar başarılı olurum diye diye kafayı yicem üfff

Ya söyleyen, öğreten bilgin ol, ya dinleyen belleyen öğrenci, üçüncüsü olma.
Baya yüksek puanla alıyor ama AÖF girersin herhalde bilmiyorum puanlarını. Bence Aöf forumlarına bakmalısın orada okuyanlara ulaşmaya çalış boşuna yerleşirsin şimdi eğer sayısal hiç yapamıyorsan yardım alman gerekir açık öğretim kurslarından.yel1z yazdı:ben uluslar arası ilişkiler çok istiyorum ama sayısalım hiç olmadığı için hevesim gırgın,belki gelir belki gelmez oda var tabi, ygsden 240 almıştım en yüksek olanı buydu,ama örgün olamayacağımı göz önünde bulunduracağım tercih yaparken...hiç bilen varmı acaba zormu uluslar arası bölümünde sayısal..
Her dönem mi sayısal dersi var baktın mı?
KGamze yazdı:Yok yok ilk tercihime Erzurum yazıyorum ve yerleşiyorum. Eğer yerleştim diyelim forumdaki arkadaşlar reel hayatımızda karşılaştığımızda hepinize pişmaniye alacağım.
İşe bak ya Tatlı yiyelim talı konuşalım derlerdi eskiden, şimdi de pişmaniye yiyek pişman olak

Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
MEZUN
Vallahi bir şey anlamadım? Niye arabesk grubu zannetsinler ki?Cloudyy yazdı:KGamze yazdı:Yok yok ilk tercihime Erzurum yazıyorum ve yerleşiyorum. Eğer yerleştim diyelim forumdaki arkadaşlar reel hayatımızda karşılaştığımızda hepinize pişmaniye alacağım.
İşe bak ya Tatlı yiyelim talı konuşalım derlerdi eskiden, şimdi de pişmaniye yiyek pişman olakhem de karşı karşıya geldiğimizde gören bunlar arabesk grubu zannedecek

Kocaeli'de olduğum için pişmaniye Bursa'da olsaydım kestane şekeri dağıtırdım.

Arabeskler hayat'dan pişmandırlar yaşamaktan pişmandırlar bir de sen pişmaniye dağıtınca maalesef sonuç çok vahimKGamze yazdı:Vallahi bir şey anlamadım? Niye arabesk grubu zannetsinler ki?Cloudyy yazdı:KGamze yazdı:Yok yok ilk tercihime Erzurum yazıyorum ve yerleşiyorum. Eğer yerleştim diyelim forumdaki arkadaşlar reel hayatımızda karşılaştığımızda hepinize pişmaniye alacağım.
İşe bak ya Tatlı yiyelim talı konuşalım derlerdi eskiden, şimdi de pişmaniye yiyek pişman olakhem de karşı karşıya geldiğimizde gören bunlar arabesk grubu zannedecek
![]()
Kocaeli'de olduğum için pişmaniye Bursa'da olsaydım kestane şekeri dağıtırdım.

Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
MEZUN
MEZUN
- intrepid25
- Doçent
Ben Fotoğrafçılık ve Kameramanlığı bitirdim ama ,yeni bir bölüme daha geçsem mi diye düşünüyorum 

Radyo televizyon oku yakışır bölüm devamı olarak.intrepid25 yazdı:Ben Fotoğrafçılık ve Kameramanlığı bitirdim ama ,yeni bir bölüme daha geçsem mi diye düşünüyorum
Allah korusun ya pişman olmayayım olmayalım. Sadece pişmaniyeleri yiyelim.Cloudyy yazdı:
Arabeskler hayat'dan pişmandırlar yaşamaktan pişmandırlar bir de sen pişmaniye dağıtınca maalesef sonuç çok vahim
İstanbul dışından bir yer yazmaya iznim olmadığı için tercih yapmayacağım galiba. Nasıl olsa tercih yapsam yerleşemeyeceğim, boşuna uğraşmayayaım ben de.
Aslında babamda başta şehir dışına niyetli değildi ama Kocaeli Üniversitesine girmem imkansız olduğu için istediğim yere gitmekte serbesttim dün gece babamla konuştum ilk tercihime Erzurum yazacağımı söyledim. Babamda yaz dedi dayın öğretmen nasıl olsa orada seninle ilgilenebilir hafta sonu yalnız kalmazsın falan. Allah yüzüme baksa da Erzurum'a yerleşsem benim için çok iyi olacak. Hiç sıkıntı çekmem zaten dayım çoğu şeyi ben gitmeden halleder yurtlar hakkında şimdiden ön bilgi vermiş anneme zaten. Bir yerleşsem her şey yolunca olabilir. Arkadaşlar inşallah hepimiz istediğimiz yerlere yerleşiriz bir yılımız daha boşa gitmez zaten aolde süründüm sürüneceğim kadar umarım bundan sonra öyle olmaz yoksa işimiz yoksa bir yıl daha çalış dur of. 

- kardelen198
- Uzman Doktor
Dualarım seninle Gamzecim, inşallah istediğin bölüme girersin.KGamze yazdı:Aslında babamda başta şehir dışına niyetli değildi ama Kocaeli Üniversitesine girmem imkansız olduğu için istediğim yere gitmekte serbesttim dün gece babamla konuştum ilk tercihime Erzurum yazacağımı söyledim. Babamda yaz dedi dayın öğretmen nasıl olsa orada seninle ilgilenebilir hafta sonu yalnız kalmazsın falan. Allah yüzüme baksa da Erzurum'a yerleşsem benim için çok iyi olacak. Hiç sıkıntı çekmem zaten dayım çoğu şeyi ben gitmeden halleder yurtlar hakkında şimdiden ön bilgi vermiş anneme zaten. Bir yerleşsem her şey yolunca olabilir. Arkadaşlar inşallah hepimiz istediğimiz yerlere yerleşiriz bir yılımız daha boşa gitmez zaten aolde süründüm sürüneceğim kadar umarım bundan sonra öyle olmaz yoksa işimiz yoksa bir yıl daha çalış dur of.

Çok çok sağ ol kardelen. Bence puanınız yetiyorsa uygun bir dille konuşun aileniz ile boşu boşuna heba olmasın yıllarınız.
Eğer dil sınavına gimiş olsaydım her yeri yazıp, ne yapar eder giderdim. Ama bu yıl girdiğim sınavlar yüzünden çok hevesli değilim zaten.KGamze yazdı:Bence puanınız yetiyorsa uygun bir dille konuşun aileniz ile boşu boşuna heba olmasın yıllarınız.
Bu yüzden fazla üstelemiyorum, aöf okusam bile farketmez.