2 2.donem notlarinin gec girilmesi

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
litost

2 2.donem notlarinin gec girilmesi

Mesaj gönderen litost » 26 Haz 2013, 01:48

Selam herkese

3.donem de mezun oluyorum. Bu sene Ygs ve Lys ye girdim. 2.donem sinavlarimizin notu gecikmeli 20 haziranda aciklandigi icin yetismedi. OSYM ye puanlar 17 haziranda bildirilmis. Zaten 3.donem sinavindan yararlanamiyorum. Bu durumda notum cok farkeder mi ve ne yapabilirim

emrahk
Onursal Üye

Re: 2 2.donem notlarinin gec girilmesi

Mesaj gönderen emrahk » 26 Haz 2013, 18:41

Birkaç gün önce AÖL resmi web sitesinde duyuru yaptılar. "Mayıs sınavına giren öğrencilerimizin, bu sınavdan aldığı notlarla birlikte ÖSYM'ye diploma notları bildirilecek, hiçbir öğrencimiz mağdur edilmeyecek" diye. Dolayısıyla için rahat olsun, sorun yok...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

litost

Re: 2 2.donem notlarinin gec girilmesi

Mesaj gönderen litost » 27 Haz 2013, 03:41

Tesekkur ederim. Zaten mevcut kredimle universite sinavina girebilecegimi de bu sitede ogrenmistim. Tesadufen gormesem bir sene daha bekleyecektim. Hem universite sinavina hazirlanip hem de her donem 12-13 dersten sinava girmek biraz zor oldu ama her sey mumkunmus. Simdi merakla lys puani bekliyorum :)

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön