Arkadaşlar ben bu dönem mezun oluyordum sonuclar açıklandıktan sonra şöyle bir uyarı aldım:
MEZUNİYET İNCELEMESİNDE OLAN ÖĞRENCİ , mezun olduğu anlamına gelmemektedir. Mezun olup olmadığınızın incelenmesi için, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırırken teslim etmiş olduğunuz tasdikname ve öğrenim belgesi / başarı durum belgesinin kayıt yaptırdığınız okulca veya tarafınızca Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir..!
Sonra halk eğitim merkezine gittim ve sordum ne oldugunu bana beklememi söylediler 1 hafta oldu ses yok ne oldugu hakkında bilgisi olan varmı daha önce böyle bir uyarı alıp sorunu çözmüş biri?
Mezuniyet incelemesi hakkında
-
- Çırak
Re: Mezuniyet incelemesi hakkında
şuan bir çok kişi aynı durumdayız bekleyeceğiz bu bekleme adamın canını sıkıyor hele tarihi belli olmayan bir bekleme.
-
Mezunsunuz, sadece tasdikname ve öğrenim belgeniz eksik.Önce halk eğitime gitmiştim, biz yolladık demek ki sizinki yoktu ki aralarında sisteme geçmedi, kayıt yaptırdığınız yada önceki okulunuza başvurun dedi.İlk gittiğim okulda buldum neyse ki alıp kargoyla hemen Ankara'ya yolladım, pazartesi günü teslim edilmişti bugün durum mezun olarak değişti.Ama sizin belgeleriniz halk eğitimdedir eğer bekleyin dedilerse.Halk eğitime de 5 Temmuz'a kadar süre verdiler yollamaları için.(irtibat duyuruları kısmında) benimkinden yola çıkarsam 4 günde inceleme süresi sürüyor,9 Temmuz'a belli olur diye düşünüyorum.İçiniz rahat olsun.Buradaki herkes sağolsunlar çok yardımcı oldular bana da:)nerdesin06 yazdı:şuan bir çok kişi aynı durumdayız bekleyeceğiz bu bekleme adamın canını sıkıyor hele tarihi belli olmayan bir bekleme.
aslında saçma kayıt olurken tastikname ve öğrenim belgesini de istemişlerdi olmayınca kayıdı da yapmıyolardı nasıl oluyorda mezun olurken belgen eksik çıkıyor anlamış değilim ...