2 dönem sonra mezun olacağım ösys'ye girdim.

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
eser46
Acemi

2 dönem sonra mezun olacağım ösys'ye girdim.

Mesaj gönderen eser46 » 27 Haz 2013, 19:12

mezuniyete 32 kredim kaldı :evil: Üniversite kazanırsam nasıl kayıt olacağım?

3. dönem sınavına girdikten sonra ek sınav olursa ne zaman olur? eğer ek sınav olursa üniversite'ye gidebilir miyim?

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: 2 dönem sonra mezun olacağım ösys'ye girdim.

Mesaj gönderen kripton » 28 Haz 2013, 04:37

eser46 yazdı:mezuniyete 32 kredim kaldı :evil: Üniversite kazanırsam nasıl kayıt olacağım?

3. dönem sınavına girdikten sonra ek sınav olursa ne zaman olur? eğer ek sınav olursa üniversite'ye gidebilir miyim?
Ek sınav sanırım eylül ayında oluyor. http://www.aciklise.net/ hem bu linkin hem de forumun takipçisi olun ve ek sınavı sakın kaçırmayın. Çünkü onda da kayıt yenilemeniz para yatırmanız felan gerekiyor.

Ek sınav ile mezun olursanız üniversiteye kayıt yaptırabiliyorsunuz. Ek süre tanımıştı geçen yıl üniversiteler. Zaten zamanı gelince forumda bu konu baya yoğun konuşuluyor.

Mezun olabilmek için sadece kredi doldurmak yetmiyor. Tüm zorunlu(ortak) derslerinizi de ya geçmeniz veya 3 kez sınava girip muaf olmanız gerekiyor (sadece dil anlatım dersinden muafiyet yok mutlaka geçmek gerekiyor)
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön