Diyelimki ders seçmedim :D
-
- Yardımcı Asistan
Diyelimki ders seçmedim :D
Ne olur ? Sistem kendisi seçiyor diyenler var evet kendi seçiyor ama nasıl seçiyor o önemli
Gidip hepsini seçmeli derslerden seçmiyordur umarım ? Sistememi bırakayım yoksa kendim mi seçeyim kararsızım.

-
- Yardımcı Asistan
Re: Diyelimki ders seçmedim :D
oha 14 15 tane ders seçiyorum 30 krediye anca tamamlanıyor bu ne lea
-
- Yardımcı Asistan

nasıl güzel seçmişmiyim ?

Xabi Alonso yazdı:Ne olur ? Sistem kendisi seçiyor diyenler var evet kendi seçiyor ama nasıl seçiyor o önemliGidip hepsini seçmeli derslerden seçmiyordur umarım ? Sistememi bırakayım yoksa kendim mi seçeyim kararsızım.
sistem zorunlu derslere öncelik veriyor.Fakat kendiniz secin bnce.hangi dersleri basaracagınızı istediğinizi sistem bilemez

Maşallah
Ne kadar az ders seçmişsin sen öyle
Şaka bir yana, yüksek kredili ders seçmeni öneririm. Özellikle bu dönemde, çünkü çalışma süresi az. 1 ay gibi bir süre veriliyor.

Şaka bir yana, yüksek kredili ders seçmeni öneririm. Özellikle bu dönemde, çünkü çalışma süresi az. 1 ay gibi bir süre veriliyor.
Varlığım, TÜRK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ne bir ayı sınava 21 gün kaldı yandıksezgii yazdı:MaşallahNe kadar az ders seçmişsin sen öyle
![]()

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
sen mi . hocayı döversin sen ek süre için .Hayatmı'OdaNe yazdı:ne bir ayı sınava 21 gün kaldı yandıksezgii yazdı:MaşallahNe kadar az ders seçmişsin sen öyle
![]()

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
-
- Yardımcı Asistan
oha ozaman az ders alıyım ben yoksa bitmez bunlar .D
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ne var bn kaç dönemdir hep 15 15 15 aldm ama şükür bu döenem 9 ders seçtim yapcan ynai zorunluları bitir bir an önce sonra azalır 

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
adam ölür be 15 15 .kredi neHayatmı'OdaNe yazdı:ne var bn kaç dönemdir hep 15 15 15 aldm ama şükür bu döenem 9 ders seçtim yapcan ynai zorunluları bitir bir an önce sonra azalır

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
hackerandkoch yazdı:sen mi . hocayı döversin sen ek süre için .Hayatmı'OdaNe yazdı:ne bir ayı sınava 21 gün kaldı yandıksezgii yazdı:MaşallahNe kadar az ders seçmişsin sen öyle
![]()

Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
MEZUN
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
cnm cım 15 ders aldm demek istedim normalde bnde hep 30 30 alyrmm yaaa 41 kredim kaldı senin kaç kaldı?hackerandkoch yazdı:adam ölür be 15 15 .kredi neHayatmı'OdaNe yazdı:ne var bn kaç dönemdir hep 15 15 15 aldm ama şükür bu döenem 9 ders seçtim yapcan ynai zorunluları bitir bir an önce sonra azalırtemmuz sınavında 30 kredi alacam çatla . senden önce bitirecem okulu
dekan bak bnmle nasl uğrasıyo su çakma matrix
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
rekabet içindeyiz . benimde 43 kredi kaldı . senden önce bitirecem iletişimini kaybetme benimle . varmısın yarışa ayrıca çakma matrix değil kendi resmimdir . kıskandınmı . göster de bakalım cemal-i nurunaHayatmı'OdaNe yazdı:cnm cım 15 ders aldm demek istedim normalde bnde hep 30 30 alyrmm yaaa 41 kredim kaldı senin kaç kaldı?hackerandkoch yazdı:adam ölür be 15 15 .kredi neHayatmı'OdaNe yazdı:ne var bn kaç dönemdir hep 15 15 15 aldm ama şükür bu döenem 9 ders seçtim yapcan ynai zorunluları bitir bir an önce sonra azalırtemmuz sınavında 30 kredi alacam çatla . senden önce bitirecem okulu

MEZUN
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bn dönemim tutsa ek sınavla bitiririm ama naispse ocakta bitircm inş.
ayrıca bnm snden gzl oldugum kesin hıh
ayrıca bnm snden gzl oldugum kesin hıh
Hayatmı'OdaNe yazdı:cnm cım 15 ders aldm demek istedim normalde bnde hep 30 30 alyrmm yaaa 41 kredim kaldı senin kaç kaldı?hackerandkoch yazdı:adam ölür be 15 15 .kredi neHayatmı'OdaNe yazdı:ne var bn kaç dönemdir hep 15 15 15 aldm ama şükür bu döenem 9 ders seçtim yapcan ynai zorunluları bitir bir an önce sonra azalırtemmuz sınavında 30 kredi alacam çatla . senden önce bitirecem okulu
Ben de Elif İşlek ile rekabet ediyorum ikimizde mezuniyetin kıyısında geziniyoruz yalnız ben ondan 1-0 öndeyim. Onun ki 163 benim ki 165 ikimizde gayret ediyoruz hadi sizi görelim bakalım

Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
MEZUN
MEZUN