LYS'ler bugün açıklanıyor
LYS'ler bugün açıklanıyor
ÖSYM Başkanı Ali Demir bugün saat 13:00'de LYS sonuçlarını düzenleyeceği bir basın toplantısıyla açıklayacak. Böylece hem LYS'lere girenler, hem de sadece YGS'ye girip, OBP eklenmiş yerleştirme puanlarını merak eden arkadaşlar sonuçları görebilecekler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Re: LYS'ler bugün açıklanıyor
Burayı görmeden başlık açmışım, kusura bakmayın. Bunların hepsi heyecan. 

Önemli değil, inşallah beklediğinden de iyi sonuçlar alırsın da heyecanına değer... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
İnşallah. 

bn lys ye girmedim fakat bu haberi duyunca bende heyecanlandım.bnmde basarı puanım eklenecek ygs puanım için.
tum lysye giren arkadaşlar istediği puanları almıştır inş.
tum lysye giren arkadaşlar istediği puanları almıştır inş.
Bakabildiniz mi arkadaşlar sonuçlara? Benim arkadaşım da sınava girdi ama siteyi bir türlü açamadık...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Açıklanmayaydı daha iyiydi (:
Ben gelecek sene için lys 5'e hazırlanmaya başlıyorum.
Ben gelecek sene için lys 5'e hazırlanmaya başlıyorum.
Baktım bakmaz olaydım. MF-4 290 ben bu puanla mimarlığın yanına bile yaklaşamam. 
Tekrar hazırlanacağım.

Tekrar hazırlanacağım.

Bizim niye ek puanımız yok ya
Yok arkadaşlar kurtarmaz beni de çok kötü geldi. Seneye hazırlanmaya devam.

Hedefindeki üniversitenin puanları mı çok yüksek?KGamze yazdı:Bizim niye ek puanımız yok yaYok arkadaşlar kurtarmaz beni de çok kötü geldi. Seneye hazırlanmaya devam.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
açıklanmaz olsaydı adamı sinir hastası etcekler 

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
Hayır, aslında bölüme girebilmem için 20 puan rahat olması gerekiyor. İkinci öğretimden bile giremem. İmkansız.emrahk yazdı:Hedefindeki üniversitenin puanları mı çok yüksek?KGamze yazdı:Bizim niye ek puanımız yok yaYok arkadaşlar kurtarmaz beni de çok kötü geldi. Seneye hazırlanmaya devam.
Keşke ikinci öğretimi tercih edenleri direkt alsalardı ne güzel olurdu.
- kardelen198
- Uzman Doktor
Annem için, annem için, annem için...
Ne yaptığımı hatırlayamadığım sorular doğru gelince puanım beklediğimden daha iyi geldi
ama sıralamalar geri atmış ya hu geçen seneye göre neredeyse 2000 kişi mi artmış ne, Allahım bunlar Mf'ci dahiler olsun Allahım...
Ne yaptığımı hatırlayamadığım sorular doğru gelince puanım beklediğimden daha iyi geldi

-
- Doktor
bende ts 317.. almışım çok iyi geçmişti sınav daha iyi bekliyordum. gene de çok şükür.
ya arkadaşlar lys sınav sonuçlarına baktığımda yerleştirmeye mi bakıcam yoksa sınav puanına mı ? Hangisine göre tercih yapıcaz ...
Sınav Puanı=
YGS 3-4;277
TS-1,TS-2;314,325
Yerleştirme Puanı=
YGS 3-4;315
TS-1,TS-2;352,362
Hangisine bakmam gerekiyor tercih yapmam için
Sınav Puanı=
YGS 3-4;277
TS-1,TS-2;314,325
Yerleştirme Puanı=
YGS 3-4;315