Merhaba, şu an başıma gelen başıma gelenler başkasına da oldu mu bilmiyorum burada olan herkesin fikrine ve yardımına ihtiyacım var
bu yıl ösym sınavlarına girdim zorunlu yabancı derslerim ve kredi eksiğim vardı, zorunlu derslerimi hepsini seçerek bazılarını geçtim 2 tane kalmıştı o da son sınavda muaf olacaktım,sözel derslerin hepsini verdim ve şu an 147 kredim var ve ösym sınavlarında iyi bir puan aldım,benim düşüncem ek sınavla sözel derslerden toplayacağım kredi ile bu yıl üni.ye kayıt olmayı düşünüyordum

ama çalıştığım için 29 haziranda kayıt işlemlerini zor yetiştirdim aynı gün ders seçme işlemi yapılacak da denmedi aynı gün siteye girmek için uğraştım ama site yoğunluktan açılmadı,bana muaf olmak için o kadar uğraştığım ne kadar sayısal ders varsa seçmişler, ve yine mauf olduğum yabancı dilleride eklemişler, şimdi ek sınav dahi yapılsa bu yıl geçmem mucize ben ne yapacağımı bilmiyorum tercih bu hafta başlıyor tercih yapmalımıyım yoksa yapmamalımıyım 2. ek sınav olurmu bana bir yol gösterin lütfen
yazım hataları için özür acil yazıyorum