aynen bendede o dert var . yalnız sen asi birisin .iyiki gidip aöl merkezini basmadın nedir bu sorular diye .Hayatmı'OdaNe yazdı:ya gerçekten edbiyat 7 iyi not bekliyodm ama sorular karmaşıktı hep ilkler bana rasgeldi bu sınav 75 almışım ya en kötü edebiayat sınavım![]()
2013 I Dönem Sinavlarinin 3.4 Oturum Sinavlariniz Nasildi.?
- hackerandkoch
 - Uzman Doktor
 - İletişim:

Re: 2013 I Dönem Sinavlarinin 3.4 Oturum Sinavlariniz Nasild

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
- elif işlek
 - Uzman Doktor

hackerandkoch yazdı:aynen bendede o dert var . yalnız sen asi birisin .iyiki gidip aöl merkezini basmadın nedir bu sorular diye .Hayatmı'OdaNe yazdı:ya gerçekten edbiyat 7 iyi not bekliyodm ama sorular karmaşıktı hep ilkler bana rasgeldi bu sınav 75 almışım ya en kötü edebiayat sınavım![]()
bakalım bizim seç. edebiyat soruları nasıl gelcek
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
						- hackerandkoch
 - Uzman Doktor
 - İletişim:

elif işlek yazdı:hackerandkoch yazdı:aynen bendede o dert var . yalnız sen asi birisin .iyiki gidip aöl merkezini basmadın nedir bu sorular diye .Hayatmı'OdaNe yazdı:ya gerçekten edbiyat 7 iyi not bekliyodm ama sorular karmaşıktı hep ilkler bana rasgeldi bu sınav 75 almışım ya en kötü edebiayat sınavım![]()
![]()
![]()
![]()
bakalım bizim seç. edebiyat soruları nasıl gelcek
kolay o kanka yaw

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
- Hayatmı'OdaNe
 - Doçent

senin evine gelir basarım görürsün o zamn

- hackerandkoch
 - Uzman Doktor
 - İletişim:

senden beklenir .korkuyorum yeminle .Hayatmı'OdaNe yazdı:senin evine gelir basarım görürsün o zamn

MEZUN