Bu sene ek sınav olur mu acil bilgi ?

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
runo55
Doktor

Bu sene ek sınav olur mu acil bilgi ?

Mesaj gönderen runo55 » 04 Tem 2013, 23:37

bu sene ek sınav olur mu olursa kac tane olur mezun olmam ek sınava daha dogrusu ek sınavlara baglı ?

OnurŞen.

MEZUN ..!!!!

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Re: Bu sene ek sınav olur mu acil bilgi ?

Mesaj gönderen hackerandkoch » 04 Tem 2013, 23:54

runo55 yazdı:bu sene ek sınav olur mu olursa kac tane olur mezun olmam ek sınava daha dogrusu ek sınavlara baglı ?
olmayacak ama insan bekliyor işte . ama olabilirde
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

runo55
Doktor

Mesaj gönderen runo55 » 05 Tem 2013, 00:01

nerden biliyorsun olmayacıgını her sene oluyor ?
OnurŞen.

MEZUN ..!!!!

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 05 Tem 2013, 01:51

runo55 yazdı:nerden biliyorsun olmayacıgını her sene oluyor ?
aha görürsün . bu sene olmayacak .
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

thekral
Acemi

Mesaj gönderen thekral » 05 Tem 2013, 02:22

istek çok olursa tabiki yapılır.ve yapılacaktır.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 05 Tem 2013, 03:22

thekral yazdı:istek çok olursa tabiki yapılır.ve yapılacaktır.
hadi bakalım :D yüzde %50 gibi sabırla bekliyoruz
Resim
MEZUN

Kullanıcı avatarı
matias26
Doktor

Mesaj gönderen matias26 » 05 Tem 2013, 06:16

ek sınav bence kesin olacak şüphem yok . olmama ihtimali de elbette var ama yüzde 1 gibi bir ihtimal veriyorum ben.
Genel kültür/Mezun!

Adalet!

sevenx
Acemi

Mesaj gönderen sevenx » 05 Tem 2013, 23:55

https://www.facebook.com/groups/514988051894842/

Üstteki facebook grubu üzerinde Açıköğretim Lisesi Müdürü Osman Özdemir sadece halk eğitim merkezlerine açıklamalar yapıyor ek sınav mutlaka yaparız demiş:

" arkadaşlar açık öğretim lisesi nin telefonu 7 hatlı ..arkadaşlarımız her telefona cevap vermeye çalışıyor;ancak kayıt yenilemesini yapmamış öğrenciler açık öğretim lisesi ne yönlendirilince çok sıkıntı yaşanıyor.sınav süreci başladı kitapçıklar basılıyor..3.dönem sınavı diğer dönem sınavları gibi değil..lütfen öğrencilere bu durumu anlatalım..web sayfamızda gerekli açıklamayı yaptık.ayrıca bir ek sınav mutlaka yaparız.. "

ya_san_01
Acemi

Mesaj gönderen ya_san_01 » 06 Tem 2013, 00:21

sevenx yazdı:https://www.facebook.com/groups/514988051894842/

Üstteki facebook grubu üzerinde Açıköğretim Lisesi Müdürü Osman Özdemir sadece halk eğitim merkezlerine açıklamalar yapıyor ek sınav mutlaka yaparız demiş:

" arkadaşlar açık öğretim lisesi nin telefonu 7 hatlı ..arkadaşlarımız her telefona cevap vermeye çalışıyor;ancak kayıt yenilemesini yapmamış öğrenciler açık öğretim lisesi ne yönlendirilince çok sıkıntı yaşanıyor.sınav süreci başladı kitapçıklar basılıyor..3.dönem sınavı diğer dönem sınavları gibi değil..lütfen öğrencilere bu durumu anlatalım..web sayfamızda gerekli açıklamayı yaptık.ayrıca bir ek sınav mutlaka yaparız.. "
hocam çok harika bir haber bu.ama bu facebook adresi gerçek osman özdemire ait dimi?
ADINI DAĞLARA YAZDIĞIMMM?PEH NE YAZACAM BE?BİZ KALBİMİZE YAZDIK, KENDİMİZ DAHİ GÖRMEYİZ...VAY BEE...

sevenx
Acemi

Mesaj gönderen sevenx » 06 Tem 2013, 00:59

ya_san_01 yazdı:
sevenx yazdı:https://www.facebook.com/groups/514988051894842/

hocam çok harika bir haber bu.ama bu facebook adresi gerçek osman özdemire ait dimi?
kesinlikle ona ait.

“Sınavlar” sayfasına dön