MEZUN OLABILIRMIYIM?
MEZUN OLABILIRMIYIM?
merhaba arkadaslar benım 148 kredim alan kredisi ise 64 kredim var.Ben bu yıl dershaneye gidip üniversite sınavına hazırlanmak istiyorum sadece kafama takılan şeyler var ben 2014 yılı ocak mayıs ve temmuz aylarında sınava giricem bu sınavlarda bitmezse eylül ayında ki ek sınava kalırsam ve o zaman biterse çok istediğim üniversiteye kayıt yaptırmamda sorunlar olur mu? cevaplarınız için teşekkürler...Ayrıca Akşam liseleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
- elif işlek
- Uzman Doktor
Re: MEZUN OLABILIRMIYIM?
o zamana kadar mezuniyet şartlarını tamamlamış olursunuz diye düşünüyorum
ek sınavlara kalsanız bile üniversite kayıtlarında sorun yaşamazsınız yani o konuda endişe etmeyin
üniversite sınavlarına hazırlanın ve açıköğretim lisesini en erken şekilde bitirmeye çalışın derim bu sizin yararınıza olur
akşam liseleri hakkında bir fikrim yok bu konuda bilgi sahibi arkadaşlarımız varsa yardımcı olur
ek sınavlara kalsanız bile üniversite kayıtlarında sorun yaşamazsınız yani o konuda endişe etmeyin
üniversite sınavlarına hazırlanın ve açıköğretim lisesini en erken şekilde bitirmeye çalışın derim bu sizin yararınıza olur

akşam liseleri hakkında bir fikrim yok bu konuda bilgi sahibi arkadaşlarımız varsa yardımcı olur
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
Re: MEZUN OLABILIRMIYIM?
Yazdığınız cevap için teşekkürler bu yıl üniversite sınavını kazanmam lazım gece gündüz ders çalışıp iyi bir bölüm kazanmak ve liseyi bitirmek...