Tercihlerin günündee değişme varmıı
Re: Tercihlerin günündee değişme varmıı
Bende merak ediyorum. Tercihler başlayınca aday işlemlerinden mi tercih yapıcaz?
tercih kılavuzu yayınlanınca oradan seçeceğiniz bölümlerin sol tarafında yazan kodları aday işlemlerinden tercih kısmına yazacaksınız.sevenx yazdı:Bende merak ediyorum. Tercihler başlayınca aday işlemlerinden mi tercih yapıcaz?
Arkadaşlar ÖSYM Tercih den giriş yaptım ama tercih bildir'e tıklayamıyorum
sizde de aynısı oluyormu yoksa sorun bende mi

sizde de aynısı oluyormu yoksa sorun bende mi

Ya söyleyen, öğreten bilgin ol, ya dinleyen belleyen öğrenci, üçüncüsü olma.
Arkadaşlar tercih sırasına göre bir yere atanınca onu seçmek zorunda değiliz dimi?
acelen ne tatlım daha 10 gün var önünüzde daha sistemi tam açmamaışlardırAytenO yazdı:Arkadaşlar ÖSYM Tercih den giriş yaptım ama tercih bildir'e tıklayamıyorum![]()
sizde de aynısı oluyormu yoksa sorun bende mi![]()

ne demek istediğini anlamadım biraz daha açarmısınsevenx yazdı:Arkadaşlar tercih sırasına göre bir yere atanınca onu seçmek zorunda değiliz dimi?
İlk sıralardaki bir üniversiteye atandım diyelim. Ama atandığım yeri istemedim. Sonradan değiştirme şansım var mı?gülbeyaz yazdı:acelen ne tatlım daha 10 gün var önünüzde daha sistemi tam açmamaışlardırAytenO yazdı:Arkadaşlar ÖSYM Tercih den giriş yaptım ama tercih bildir'e tıklayamıyorum![]()
ne demek istediğini anlamadım biraz daha açarmısınsevenx yazdı:Arkadaşlar tercih sırasına göre bir yere atanınca onu seçmek zorunda değiliz dimi?
hayır yok . nereye yerleşirsen orası senindir istediginiz yerleri ona göre secin:
hayır böyle bir şansın yok. o yüzden istemediğin bir yeri yazma yazacaksanda sonlara yaz ne olur ne olmaz diyerek tercihler üniversiteye girme yolunda en önmeli olan kısım. tercihlerinizi(puanınıza ve başarı sırasına göre.) en çok istediğiniz yerden yapmaya başlayınkki sonunda istemediğiniz bir yerde okumak zorunda kalmayın.sevenx yazdı:İlk sıralardaki bir üniversiteye atandım diyelim. Ama atandığım yeri istemedim. Sonradan değiştirme şansım var mı?gülbeyaz yazdı:acelen ne tatlım daha 10 gün var önünüzde daha sistemi tam açmamaışlardırAytenO yazdı:Arkadaşlar ÖSYM Tercih den giriş yaptım ama tercih bildir'e tıklayamıyorum![]()