muaf olmak
muaf olmak
dostlar kimya 2 den toplamda 2 kere sınava girdim ikisndende geçemedm fakat muaf oldum bunun bi açıklaması varmıdır? 

En son Zeus tarafından 21 Tem 2013, 04:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: 2 sınavdan geçemeyip muaf oldum?
3 kez girince muhaf olunuyo benim bildiğim
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- elif işlek
- Uzman Doktor
daha önce örgün lisede okumuşluğunuz varsa yani örgündeyken kimyadan girdiyseniz kalmış olabilirsinz ve böylece muaf olmuş olursunzZeus yazdı:dostlar kimya 2 den toplamda 2 kere sınava girdim ikisndende geçemedm fakat muaf oldum bunun bi açıklaması varmıdır?

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
Zaten lise 3 ten ayrıldım bu sene kayıt oldm ve allahın izniyle 3 dersm kaldı temmuzda verip üniye gidicem acaba diğer 3 derside öle muaf olabilitesi varmı?
Açık lisede sadece dil anlatım dersinden muaf olama yok. Diğer derslerden 3 kez sınava girip muaf olabilirsiniz. Arkadaşın da dediği gibi örgün eğitimdekilerde dahil ediliyor. Ama muaf olduğunuz dersin kredisini size vermezler. Eksik kalırsa krediniz seçmeli derler ile tamamlayabilirsiniz.

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bnmde mat öyle oldu iki kez gird muaf oldum
zaten 370 kredi var muaf olayımda kredi gelmesn bu arada lise 3 te tasdikname almıştım okuldan
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ney 370 mi
370 
7. dönemin mi? girebilirsen ek sınava da gir, 8 dönemden direk mezun ol sen.

Evet lisede 3 sene gördüm bu arada kimya 2 den muaf olduğum gbi kimya 1 dende muaf olablrmym 2.sınavda biraz zordu bgneser46 yazdı:370