İNGİLİZCE 6 VE 7-8 KİTAPLARI
İNGİLİZCE 6 VE 7-8 KİTAPLARI
Merhaba
İngilizce 6 ve 7-8 kitapları tamamen ingilizce hiç bişey anlamıyorum ve bu derslerimi vermem benim için çok önemli nasıl bi yöntemle çalışacağını anlamış bi arkadaşımız varsa eğer yardımcı olursa çok makbule geçer
iyi çalışmalar
İngilizce 6 ve 7-8 kitapları tamamen ingilizce hiç bişey anlamıyorum ve bu derslerimi vermem benim için çok önemli nasıl bi yöntemle çalışacağını anlamış bi arkadaşımız varsa eğer yardımcı olursa çok makbule geçer
iyi çalışmalar
İYİLER İLK GÖRÜŞTE TANINMAZ
Re: İNGİLİZCE 6 VE 7-8 KİTAPLARI
kelime ezberleyecenvirgin yazdı:Merhaba
iyi çalışmalar
Merhaba virgin. Bu derslerden ben de çok muzdariptim. Kısaca sana yazayım da fikir olmuş olur.
Ben ingilizce 6 kitabını görünce baştan ümitsizliğe kapıldım. Bunun tamamı ingilizce yapamam ben dedim ve hiç kitaba çalışmadan geçmiş soru çözdüm ve ilk sınavda kaldım.
Baktım iş ciddi. Mezuniyet ve üniversite hakkım yanacak. Elimden gelen neyse onu bari yapayım dedim.
Sonraki dönem hem kalmış olduğum ingilizce-6 yı hem de 7 yi seçtim.
Bir elime sözlüğü bir elime kitabı aldım. Google translateden de yaralandım. Bilmediğim tüm kelimelere bakıp kitabın üzerine yazdım. Yapabildiğim kadarıyla tercümesini yapıp metni anlamaya çalıştım.
Benim vaktim sınırlı olduğu için tüm kitabın kelimelerini çıkaramadım. Vaktin varsa bunu mutlaka yap. Ama vaktin kısıtlı ise de en azından benim gibi, o kitapta ünite başlarındaki uzun metinler var ya onları mutlaka kelime kelime çıkar ve üzerine yaz.
Daha sonra geçmiş 2-3 sınavın çıkmış sorularını al eline. Ve her birindeki 20 sorunun ve şıkların hepsinin tek tek kelime manalarını bul ve yaz üzerine. Sınava yakın bu soru cevapları defalarca oku.
Ben bu şekilde çalışınca hem kaldığım ingilizce 6 yı geçtim. Hem de ilk girişte 7 ve 8 i geçtim. Ha çok yüksek not alamadım ama geçtim ya, ek sınava kalmadım ya, üniversite hakkım yanmadı ya
Bu da bana yetti.
Umarım geçersin.
Ben ingilizce 6 kitabını görünce baştan ümitsizliğe kapıldım. Bunun tamamı ingilizce yapamam ben dedim ve hiç kitaba çalışmadan geçmiş soru çözdüm ve ilk sınavda kaldım.
Baktım iş ciddi. Mezuniyet ve üniversite hakkım yanacak. Elimden gelen neyse onu bari yapayım dedim.
Bir elime sözlüğü bir elime kitabı aldım. Google translateden de yaralandım. Bilmediğim tüm kelimelere bakıp kitabın üzerine yazdım. Yapabildiğim kadarıyla tercümesini yapıp metni anlamaya çalıştım.
Benim vaktim sınırlı olduğu için tüm kitabın kelimelerini çıkaramadım. Vaktin varsa bunu mutlaka yap. Ama vaktin kısıtlı ise de en azından benim gibi, o kitapta ünite başlarındaki uzun metinler var ya onları mutlaka kelime kelime çıkar ve üzerine yaz.
Daha sonra geçmiş 2-3 sınavın çıkmış sorularını al eline. Ve her birindeki 20 sorunun ve şıkların hepsinin tek tek kelime manalarını bul ve yaz üzerine. Sınava yakın bu soru cevapları defalarca oku.
Ben bu şekilde çalışınca hem kaldığım ingilizce 6 yı geçtim. Hem de ilk girişte 7 ve 8 i geçtim. Ha çok yüksek not alamadım ama geçtim ya, ek sınava kalmadım ya, üniversite hakkım yanmadı ya

Umarım geçersin.

çok teşekkürler biraz zor ama ingilizce temel yapmak için de güzel bence bu yöntem geçtiğine sevindim darısı bizlere eyvallahkripton yazdı:Merhaba virgin. Bu derslerden ben de çok muzdariptim. Kısaca sana yazayım da fikir olmuş olur.
Ben bu şekilde çalışınca hem kaldığım ingilizce 6 yı geçtim. Hem de ilk girişte 7 ve 8 i geçtim. Ha çok yüksek not alamadım ama geçtim ya, ek sınava kalmadım ya, üniversite hakkım yanmadı yaBu da bana yetti.
Umarım geçersin.
İYİLER İLK GÖRÜŞTE TANINMAZ
- EvolutionDestructive
- Asistan
ben sırf dizi izleyerek ingilzceleri 60 + puanlarla geçmiştim hehe en basit ders ingilizce

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
aynen bn ortakları bitirdim simdi seçmelileri seçiym alllhım yaEvolutionDestructive yazdı:ben sırf dizi izleyerek ingilzceleri 60 + puanlarla geçmiştim hehe en basit ders ingilizce
bende bu sınavda ingilizce 1,2 ve 7den giricem 

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
o sorun bendede var . ingilizce 5-7-8 kitaba baktım fakat resimden çiçekten böcekten başka bişi yok . neresine çalışacaz . anlamadım gittimavigöz yazdı:bende bu sınavda ingilizce 1,2 ve 7den giricem

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Malesef temeliniz yoksa elinizdeki ing kitaplarından çok fazla birşey beklemeyin derim..
O zaman ne yapalım derseniz, çımış soruları yazarak çözümlemek ve kelime ezberlemekten başka çare yok arkadaşlar...
Bu dönem ing 4-5 ve8 /den sınava hazırlanıyorum...
Burda ing 8 'den çıkardığım kelemeleri paylaşacağım...Sizlerinde bu şeklide katkılarınız yararlı buluyorum..
terible = korkunç
throw = fırlatmak
rais = yetistirmek
climp = tırmanmak
garbage = çöp
ship = gemicik
imposible = mümkün
tollend = yetenekli
argument = tartısma
hopeful = ümitli
excellent = çok iyi
succress =başarı
spicy = baharatlı
salty = tuzlu
trees = agaçlar
bife = ısırmak
peaceful = barışcıl
O zaman ne yapalım derseniz, çımış soruları yazarak çözümlemek ve kelime ezberlemekten başka çare yok arkadaşlar...
Bu dönem ing 4-5 ve8 /den sınava hazırlanıyorum...
Burda ing 8 'den çıkardığım kelemeleri paylaşacağım...Sizlerinde bu şeklide katkılarınız yararlı buluyorum..
terible = korkunç
throw = fırlatmak
rais = yetistirmek
climp = tırmanmak
garbage = çöp
ship = gemicik
imposible = mümkün
tollend = yetenekli
argument = tartısma
hopeful = ümitli
excellent = çok iyi
succress =başarı
spicy = baharatlı
salty = tuzlu
trees = agaçlar
bife = ısırmak
peaceful = barışcıl
2013 / MEZUN / AÖF İLAHİYAT ÖNLİSANS 2013 / 2015
find = bulmak
join = kutlamak
pland = ağaç dikmek
middle = orta
ambitious = hırs / tutku
fomous = ünlü
genius = zeki
lazy = tembel
emborrassing = utandırıcı
urgent =acil
brilliant = ışılışıl parlak
plant = bitki
environment = çevre
prefer = tercih etmek
leave = gitmek
wait = beklemek
difficult = zor
gogeus = harika
vote = oy vermek
right = doğru
argent = acil
willing = gönüllü
called = denilen
movie = film
warming = ısı
forbidden = yasak
hole = delik
I agree = kabul ediyorum
have arest = dinlenmek
abaut a year = yaklaşık bir yıl
boring = sıkıcı
garied = kazanmak
separated = ayırmak
recognized =tanımak
changed = değiştirmek
complaininig = şikayet etmek
find = bulmak
shelters = barınak / sığınak
street animals = sokak hayvanları
enviromental = çevre
reward = ödüllendirmek
award 0 ödül
fall = düşmek
Be careful = dikkatli ol !
betwen = arasında
wonderful = harika,beatiful = güzel
krip sana hayranım biliyon dimikripton yazdı:Merhaba virgin. Bu derslerden ben de çok muzdariptim. Kısaca sana yazayım da fikir olmuş olur.
Ben bu şekilde çalışınca hem kaldığım ingilizce 6 yı geçtim. Hem de ilk girişte 7 ve 8 i geçtim. Ha çok yüksek not alamadım ama geçtim ya, ek sınava kalmadım ya, üniversite hakkım yanmadı yaBu da bana yetti.
Umarım geçersin.

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
hackerandkoch yazdı:o sorun bendede var . ingilizce 5-7-8 kitaba baktım fakat resimden çiçekten böcekten başka bişi yok . neresine çalışacaz . anlamadım gittimavigöz yazdı:bende bu sınavda ingilizce 1,2 ve 7den giricem
ingilizce 7de meslekler var heralde ordan bişeyler çıkar ben mantıkla yürüyorum hangisi daha yakın geliyosa bana