ROJHAN yazdı:psi orası okul değil saray yavrusu olmasın.hangi semt orası
daha ne bilcen iyi biliyonROJHAN yazdı:hayde hayırlısı olsun kocaeli sanayi bölgesi çok gelişen bir şehir. yapıları ve sanayisi ile çok ileride. hele gebze sadece fabrikalardan oluşan bir arazi var. çalıştığım pizza şirketi sefkiyatı da orda fabrikası var. ve tubitaktan biyo kimya bölümünden analiz raporum gelmişti. senin memleketten bildiklerim bu kadar.
adım esra erol muCloudyy yazdı:psikolog şu Kgamze bir koca bul ya yoksa içim sızlıyor![]()
mezarda rahat uyuyamam gam yerim
Cloudyy yazdı:kendim için istediğim bir şeyi başkaları içinde isterim huyum kurusun![]()
sende fadime ile izdivaç programı kur iyi para var bak bu konuk da cemil çiçek sana çiçekçiden açılışından ötürü çiçek de yollarişi yırtarsın aöl de okumana da gerek kalmaz
anlaşıldı senin derdin tez zamanda evlenirsin inşallahCloudyy yazdı:kendim için istediğim bir şeyi başkaları içinde isterim huyum kurusun![]()
sende fadime ile izdivaç programı kur iyi para var bak bu konuk da cemil çiçek sana çiçekçiden açılışından ötürü çiçek de yollarişi yırtarsın aöl de okumana da gerek kalmaz
Ben ile ne alakası var ya ben sırf hepinizin mutluluğunu isterim beni karıştırmayın bu mutluluğun içinepskolog yazdı:anlaşıldı senin derdin tez zamanda evlenirsin inşallahCloudyy yazdı:kendim için istediğim bir şeyi başkaları içinde isterim huyum kurusun![]()