Ek sınav için bastıralım.
Ek sınav için bastıralım.
Geçen sene iki ek sınav yapıldı bu senede yapılması için şu sayfaya yorumlar yazalım sayfanın sahibi OSMAN ÖZDEMİR .
http://www.facebook.com/pages/Meb-A%C3% ... 0936788400
http://www.facebook.com/pages/Meb-A%C3% ... 0936788400
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
Re: Ek sınav için bastıralım.
bu sayfa fake dostum.

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
sayfa fake değil bizzat osman özdemir paylaştı ek sınav olcak zaten 2.ci talebe göre oluyor ben 1.cisinde mezun olursam yine de destek veririrm.
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
Iki ek olursa guzel olur
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Arkadaşlar benimde 38 kredim var iki sınavda mezun olabiliyorum aslında ama muaf olmam gerekn dersler var bu yüzden ikinci ek sınav istiyorum hep birlikte istiyelim 2 ek sınav gecen sene verildi bu hak
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
kesin çıkacakmı hacı . sivasta olma ihtimali varmı ??matias26 yazdı:sayfa fake değil bizzat osman özdemir paylaştı ek sınav olcak zaten 2.ci talebe göre oluyor ben 1.cisinde mezun olursam yine de destek veririrm.

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
EK SINAV ANKARA İZMİR VE İSTANBUL GİBİ İLLERDE VERİLİR ORALARA GİTMEN GEREK YANİ BAYIMMhackerandkoch yazdı:kesin çıkacakmı hacı . sivasta olma ihtimali varmı ??matias26 yazdı:sayfa fake değil bizzat osman özdemir paylaştı ek sınav olcak zaten 2.ci talebe göre oluyor ben 1.cisinde mezun olursam yine de destek veririrm.
Suskunluğum korkumdan değillll karşımdakinin adam olmamasındandır........
hackerandkoch yazdı:kesin çıkacakmı hacı . sivasta olma ihtimali varmı ??matias26 yazdı:sayfa fake değil bizzat osman özdemir paylaştı ek sınav olcak zaten 2.ci talebe göre oluyor ben 1.cisinde mezun olursam yine de destek veririrm.
bence kesin olcak ama 2. ek sınavı bilemiyorum dostum arkadaşın dediği gibi ankara gibi merkez şehirlerde oluyor sınav.
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
sivastada olur inşallah . yawmatias26 yazdı:hackerandkoch yazdı:kesin çıkacakmı hacı . sivasta olma ihtimali varmı ??matias26 yazdı:sayfa fake değil bizzat osman özdemir paylaştı ek sınav olcak zaten 2.ci talebe göre oluyor ben 1.cisinde mezun olursam yine de destek veririrm.
bence kesin olcak ama 2. ek sınavı bilemiyorum dostum arkadaşın dediği gibi ankara gibi merkez şehirlerde oluyor sınav.

MEZUN