Sınava girmek istemiyorum..Muaf Oluryum
Sınava girmek istemiyorum..Muaf Oluryum
Arkadaşlar benim kredim falan herşey tam ama 3tane zorunlu dersim var 2kere girdim başaramadım 3.ye kayıt oldum ama hafta sonu sınava girmesem muaf olurmuyum yoksa girip başarız olmak mı lazım muaf olmak için..Şimdiden teşekkur ederim
Re: Sınava girmek istemiyorum..Muaf Oluryum
Ben girmen gerekiyor diye biliyorum. Hatta bir öğrenci üniversiteyi kazandığı halde bu yüzden gidemedi. Sınava girdi olarak görünmen lazım muaf olman için ne olacak gir yarım saat sonra çıkarsın. 

Kesinlike girmen lazım. Ben temmuz sınavına 4 kredi için gireceğim, o da bir kez girmediğim matematik sınavı için. Eğer girip hepsini sallasaydım bile muaf olacağım için şuan uğraşmam gerekmezdi. Ne yap et gir derim.
girmen lazım :...besy yazdı:Kesinlike girmen lazım. Ben temmuz sınavına 4 kredi için gireceğim, o da bir kez girmediğim matematik sınavı için. Eğer girip hepsini sallasaydım bile muaf olacağım için şuan uğraşmam gerekmezdi. Ne yap et gir derim.
eğer girmezsen sınava girmedi olarak görünür üni. kaydın falan varsa yanar hepsi bak mutlaka gir kesinlikle girmen gerekiyo yoksa muhaf olamazsın
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
evet girmen gerekiyorserena yazdı:eğer girmezsen sınava girmedi olarak görünür üni. kaydın falan varsa yanar hepsi bak mutlaka gir kesinlikle girmen gerekiyo yoksa muhaf olamazsın