2.EK SINAV İÇİN AÖL'YE RİCADA BULUNALIM BU SAYFADAN ...
2.EK SINAV İÇİN AÖL'YE RİCADA BULUNALIM BU SAYFADAN ...
https://www.facebook.com/pages/Meb-A%C3 ... 00?fref=ts
DURMAYALIM ARKADAŞLAR 2. EK SINAV İCİN HİÇ DURMADAN YAZALIM ...
DURMAYALIM ARKADAŞLAR 2. EK SINAV İCİN HİÇ DURMADAN YAZALIM ...
Re: 2.EK SINAV İÇİN AÖL'YE RİCADA BULUNALIM BU SAYFADAN ...
aynen kardeşim bastıralım ikinci ek sınav için bu sayfa osman özdemirin sayfası
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
o profili hackleyelim . #DirenAÖL

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
direnme çalış seninde olsunhackerandkoch yazdı:o profili hackleyelim . #DirenAÖL

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
#Aöl Çalışmıyor . Nerde Bizim 2.Ek Sınavvvvvpskolog yazdı:direnme çalış seninde olsunhackerandkoch yazdı:o profili hackleyelim . #DirenAÖL^#AÖLçalışıyor

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
#AÖLçalışıyor dilekçe gönder yoğunluk olsun 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
dilekçe gönderiyorumda Spam kutusuna düşüyor herhalde tınlayan yok . bomba süsü verilmiş paket gönderecem yakında .pskolog yazdı:#AÖLçalışıyor dilekçe gönder yoğunluk olsun

MEZUN
mail göndermek bişiy ifade etmiyor ya adamlar bildiğini okuyor gene en iyisi facebook sayfasından yüklenmek direk iletilere osman özdemir baktığı için daha etkili bir yol bence.
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
-
1.ek sınav olacak mı ki?
yüzde 99 olcaktiptapping yazdı:1.ek sınav olacak mı ki?
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
- EvolutionDestructive
- Asistan
1. ek sınav olur gibi bu sınavdan 12 alırsam bende 1 e katılabilicem. 2 de olursa gelsin mezun beeeeeeh

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
İnşallah Kardeşim . Herkezin Amacı OEvolutionDestructive yazdı:1. ek sınav olur gibi bu sınavdan 12 alırsam bende 1 e katılabilicem. 2 de olursa gelsin mezun beeeeeeh

MEZUN
-
COK ONEMLIIII.. Lutfen..
Ben bu yil YGS LYSye girdim siralamam 6116 .. Ve puanim cok iyi . Yani istedigim bolumlere yerlesiyorum.. Fakat benim egitimim acik lisede hala devam etmekte ve 177 kredim var 192 de mezun oluyorum bu donem insallah ama zorunlu bi kac dersim kaliyor onun icin ek sinavlara girmem gerekiyor ama toplam okudugum donem bu donemle 7:((((( ve bana en az 8 donem olmasi sart dediler benim bir yilimmi gidicek :,(?????
Ben bu yil YGS LYSye girdim siralamam 6116 .. Ve puanim cok iyi . Yani istedigim bolumlere yerlesiyorum.. Fakat benim egitimim acik lisede hala devam etmekte ve 177 kredim var 192 de mezun oluyorum bu donem insallah ama zorunlu bi kac dersim kaliyor onun icin ek sinavlara girmem gerekiyor ama toplam okudugum donem bu donemle 7:((((( ve bana en az 8 donem olmasi sart dediler benim bir yilimmi gidicek :,(?????
Kardesim ygs siralaman cok guzel yapman gereken acik lise facebook sayfasina az once yazdigini yaz iki ek sinav iste .
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
arkadaslar benim anlamadıgım bu sene kayıt yenıleme yapan ogrencılerde gırıyormu sınava yanı zorunlumu bu ek sınav?
yoksa sadece kalmıs eskı ogrencılerı ıcın mı gecerlı?
yoksa sadece kalmıs eskı ogrencılerı ıcın mı gecerlı?
kahkahasız gecen birgün harcanmış birgündür