ozaman kutlu uğurlu ve mutlu olsun mezuniyetin bestebeste. yazdı:murattt yazdı:Hepbirlikte gecmis olsun arkadaşlar. Bir aksilik çıkmazsa bende mezun oldum
bnmde 10 krediye ihtiyacım vardı 16 kredilik ders seçtim.ve mezunum inş
20 21 temmuz 2013 3. Dönem Sınavları genel degerlendirme
Re: 20 21 temmuz 2013 3. Dönem Sınavları genel degerlendirm
yaaa din 8 e gren yok mu cevaplara nerden baktınız
Ben girdim cevaplar daha yayınlanmadı ama Açık Lise TV bu akşamdan itibaren cevapları sitelerine koyacaklarmış.mrv3 yazdı:yaaa din 8 e gren yok mu cevaplara nerden baktınız
http://www.aciklise.tv/
Bu arada benim de fena geçmedi, Kimya 2 ve Mat 1'den 5'şer soru yaptım diğer soruları alabildiğine salladım.

kontrol ettim cevapları sorun yok geçtim yüzde 99.999
28 kredi aldım toplamda 135 kredim oldu
28 kredi aldım toplamda 135 kredim oldu

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
30/30 yaparsam mazun oluyordum ama 1 dersten kactı 

İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
teşekkür ederim.murattt yazdı:ozaman kutlu uğurlu ve mutlu olsun mezuniyetin bestebeste. yazdı:murattt yazdı:Hepbirlikte gecmis olsun arkadaşlar. Bir aksilik çıkmazsa bende mezun oldum
bnmde 10 krediye ihtiyacım vardı 16 kredilik ders seçtim.ve mezunum inş

Benimde dün ve bugün sınavlarım iyi geçti.sadece sanat tarihi 2 den kredi alamayacağımı düşünüyorum.30 kredilik ders seçmiştim bana gereken 19 kredi.büyük ihtimalle MEZUNUMMMMM YAŞASIN ÇOK MUTLUYUM 

Tarih soruları cok zordu . Calışmadan girdim gerçi de ne biliyim sanki sözel bölümüyüm alansız öğrenciye öyle sorulur mu yahu . Bildiğin lys'yi ilgilendiren sorular
Elinde 3. Oturum kitabi olanlarin bakmasini rica ediyorum
Seç. Dil ve anlatim 6, sayfa 50 ve 10. Soru
Soru: Aşağıdakilerden hangisi söylev türünün ilk örneklerini veren fransız edebiyat düşünürüdür?
A Çiçero
B Demosthenes
C Bossuet
D Mirabeau
Dil ve anlatim kitabi sayfa 165 e gore C ve D şıkkı doğru. Bende allah allah 2 tane dogru olamaz diye acaba latin icin hatirladigim cicero mu fransiz olabilir diye tereddut ile A şıkkını işaretledim ve eve gelip kontrol ettigime gore tereddutumde hakliymisim.
Ne yapalim Aol e mail mi atsak?
Soru: Aşağıdakilerden hangisi söylev türünün ilk örneklerini veren fransız edebiyat düşünürüdür?
A Çiçero
B Demosthenes
C Bossuet
D Mirabeau
Dil ve anlatim kitabi sayfa 165 e gore C ve D şıkkı doğru. Bende allah allah 2 tane dogru olamaz diye acaba latin icin hatirladigim cicero mu fransiz olabilir diye tereddut ile A şıkkını işaretledim ve eve gelip kontrol ettigime gore tereddutumde hakliymisim.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Hepimize geçmiş olsun.
İngilizce 3 ve 8'den 100 bekliyorum. Hadi hayırlısı
İngilizce 3 ve 8'den 100 bekliyorum. Hadi hayırlısı

Varlığım, TÜRK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

MAİL ATMANIZDA FAYDA VAR.BİR SORU YÜZÜNDEN BU DERSDEN KALIP MEZUN OLAMAYACAK ARKADAŞLAR OLABİLİR.epidoras yazdı:Elinde 3. Oturum kitabi olanlarin bakmasini rica ediyorum
A Çiçero
B Demosthenes
C Bossuet
D Mirabeau
Tarih kaçtan girdin?danger70 yazdı:Tarih soruları cok zordu . Calışmadan girdim gerçi de ne biliyim sanki sözel bölümüyüm alansız öğrenciye öyle sorulur mu yahu . Bildiğin lys'yi ilgilendiren sorular
Varlığım, TÜRK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

pskolog yazdı:biyoloji 6, tarih 6 normaldi çalışınca zor gelmiyomuş demekkiedebiyat harikaydı
günün süprizi ing 6 hiç çalışmamış olup geçmemama belalı 5 ten 1 soruyla kalmam
Biyo 6 ; 80
Tarih 6 ; 80
Edebiyat ;95
ing 6 ; 60
din 5 ; 85
Biyoloji 6 benimde 80 demekki benim notlarıma çalışmışın ben biyolojide bildigim iki soruyu yanlış okumuşum ona çok fena canım sıkıldı
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Benim sonuclar ile karsilastirirmisiniz biyolojiyi:emrah42 yazdı:Biyoloji 6 benimde 80 demekki benim notlarıma çalışmışın ben biyolojide bildigim iki soruyu yanlış okumuşum ona çok fena canım sıkıldıpskolog yazdı:biyoloji 6, tarih 6 normaldi çalışınca zor gelmiyomuş demekkiedebiyat harikaydı
günün süprizi ing 6 hiç çalışmamış olup geçmemama belalı 5 ten 1 soruyla kalmam
Biyo 6 ; 80
Tarih 6 ; 80
Edebiyat ;95
ing 6 ; 60
din 5 ; 85
1B 2A 3C 4D 5B
6C 7C 8A 9A 10D
11C 12A 13B 14D 15B
16B 17C 18B 19A 20D
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
melodi yazdı:Benimde dün ve bugün sınavlarım iyi geçti.sadece sanat tarihi 2 den kredi alamayacağımı düşünüyorum.30 kredilik ders seçmiştim bana gereken 19 kredi.büyük ihtimalle MEZUNUMMMMM YAŞASIN ÇOK MUTLUYUM
Tebrik ederim:D mezun olmak bambaşka di duygu