DeKaN' da mezunlar zümresine dahil olur!...
DeKaN' da mezunlar zümresine dahil olur!...
Arkadaşlar 2012-2013 Temmuz Sınavları ile Lise dosyamı kapatmış bulunuyorum. Hamt olsun Allah'a ki neye uğradığımı şu an şaşırmış bulunmaktayım. Mutluyum inşallah sizlerde mezun olursunuz buradan Emrah ağabey'imi sağlığına duacıyım ve onu saygı ile selamlarım. Bugün ben bu mutluluğumu gerçekten de ona borçluyum ama borçlu kalmayı sevmiyorum ve kendisine küçük bir hediyem olarak armağan ediyorum.

En son Cloudyy tarafından 22 Tem 2013, 22:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
MEZUN
- elif işlek
- Uzman Doktor
Re: DeKaN' da mezunlar zümresine dahil olur!...
cani gönülden tebrik ederim senin adına cok sevindim
iddayı kaybetmiş bulunuyorum ama olmaz ben delil isterim ne malum mezun oduğun

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
elif işlek yazdı:cani gönülden tebrik ederim senin adına cok sevindim![]()
2 ay sonra kanıtlayacağım inşallah
iltifatın için teşekkür ederim biliyorum idaayı kaybettiğin için ağlıyorsun gözyaşlarını siliyorsun üzülme inşallah sende mezunlar zümresine dahil olursun

En son Cloudyy tarafından 22 Tem 2013, 22:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
MEZUN
MEZUN
- elif işlek
- Uzman Doktor
hiç de bile niye ağlıyayım ben elimden geleni yaptım 30 kredi adığımı düşünüyorum zaten en fazla 30 kredi alabiliyoruz 3 kredi açığım kalıyor
olsun bende ek sınavla mezun olurum hatta belki senden önce diploma benim elime gecer
inşallah bizim için hayırlısı olur gec yada erken fark etmez
olsun bende ek sınavla mezun olurum hatta belki senden önce diploma benim elime gecer

inşallah bizim için hayırlısı olur gec yada erken fark etmez

En son elif işlek tarafından 22 Tem 2013, 20:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
Cloudyy yazdı:Arkadaşlar 2012-2013 Temmuz Sınavları ile Lise dosyamı kapatmış bulunuyorum. Hamt olsun Allah'a ki neye uğradığımı şu an şaşırmış bulunmaktayım. Mutluyum inşallah sizlerde mezun olursunuz buradan Emrah ağabey'imi sağlığına duacıyım ve onu saygı ile selamlarım. Bu gün ben bu mutluluğumu gerçekten de ona borçluyum ama borçlu kalmayı sevmiyorum ve kendisine küçük bir hediyem olarak armağan ediyorum.
Forumda iki emrah olduğu için bana mı yoksa öbür emrah arkadaşımıza mı tşk ediyosun bilemedim ama önemli olan bitirmen inşallah ek sınavla birlikte bende senin şu an yaşadığın mutluluğu yaşarım hayatında başarılar
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Tabi ki de sana iltifat ettim inşallah sizler de bu mutluluğu tadarsınız.emrah42 yazdı:Cloudyy yazdı:Arkadaşlar 2012-2013 Temmuz Sınavları ile Lise dosyamı kapatmış bulunuyorum. Hamt olsun Allah'a ki neye uğradığımı şu an şaşırmış bulunmaktayım. Mutluyum inşallah sizlerde mezun olursunuz buradan Emrah ağabey'imi sağlığına duacıyım ve onu saygı ile selamlarım. Bu gün ben bu mutluluğumu gerçekten de ona borçluyum ama borçlu kalmayı sevmiyorum ve kendisine küçük bir hediyem olarak armağan ediyorum.
Forumda iki emrah olduğu için bana mı yoksa öbür emrah arkadaşımıza mı tşk ediyosun bilemedim ama önemli olan bitirmen inşallah ek sınavla birlikte bende senin şu an yaşadığın mutluluğu yaşarım hayatında başarılar
MEZUN
MEZUN
Cloudyy yazdı:Tabi ki de sana iltifat ettim inşallah sizler de bu mutluluğu tadarsınız.emrah42 yazdı:Cloudyy yazdı:Arkadaşlar 2012-2013 Temmuz Sınavları ile Lise dosyamı kapatmış bulunuyorum. Hamt olsun Allah'a ki neye uğradığımı şu an şaşırmış bulunmaktayım. Mutluyum inşallah sizlerde mezun olursunuz buradan Emrah ağabey'imi sağlığına duacıyım ve onu saygı ile selamlarım. Bu gün ben bu mutluluğumu gerçekten de ona borçluyum ama borçlu kalmayı sevmiyorum ve kendisine küçük bir hediyem olarak armağan ediyorum.
Eyvallah Allah razı olsun inşallah bu mutlulugu bütün arkadaşlarımız yaşar mezun olmanda ders notlarımla bende vesile olduğum için mutluyum ama emek ve başarı senin başarılarının devamını Allah eksik etmesin
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Eyvallah kardeşim Savaşıma devam edeceğim.
MEZUN
MEZUN
Tebrik ederim.
bnde mezunum hele şu sonuçlar açıklansında daha da mutlu olacağız 

İnşallah kardeşimbeste. yazdı:Tebrik ederim.bnde mezunum hele şu sonuçlar açıklansında daha da mutlu olacağız
MEZUN
MEZUN
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
way dekan tebrikler inş. ters köşe olmassın bide mezun deilmişin
şaka maka bir yana tebrikler üniversite için aynı şeyi bekliyoz snden 

- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
Tebrikler darısı ben ve diğer arkadaslara 

~ Devrim Sahte ~
Cloudyy yazdı:Tabi ki de sana iltifat ettim inşallah sizler de bu mutluluğu tadarsınız.emrah42 yazdı:Cloudyy yazdı:Arkadaşlar 2012-2013 Temmuz Sınavları ile Lise dosyamı kapatmış bulunuyorum. Hamt olsun Allah'a ki neye uğradığımı şu an şaşırmış bulunmaktayım. Mutluyum inşallah sizlerde mezun olursunuz buradan Emrah ağabey'imi sağlığına duacıyım ve onu saygı ile selamlarım. Bu gün ben bu mutluluğumu gerçekten de ona borçluyum ama borçlu kalmayı sevmiyorum ve kendisine küçük bir hediyem olarak armağan ediyorum.
öncelikle seni tebrk ediyorum cloudyy arkadaş rabbim yolunu açık etsin emrak arkadaşada gelince Allah ondan razı olsun çok yardımı dokundu yüreğimize herzman su serpen önmeli bilgiler verdi rabbim onun gönlüne görede versin.. ve diğer yardımcı olan bütün arkadaşlara olurda hellalik alamazsam şimdiden hakkınızı helal edin Allah sizden razı olsun inş. biran önce hepimizz emmelimize ulaşırız...
- kardelen198
- Uzman Doktor
Hayırlı olsun, tüm mezun arkadaşları tebrik ediyorum.