Mesleki açık lise kredisi kaçtır

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Sercan Türkeş
Çırak

Mesleki açık lise kredisi kaçtır

Mesaj gönderen Sercan Türkeş » 25 Mar 2013, 18:16

Konuyu yalnış yere açtım büyük ihtimal ama bulamadan bir türlü nere ye açacağımı kusura bakmayın forum sahibi ve moderatör abilerim ablalarım, Gerçi soruma cevap verecek kişi büyük ihtimal her zamanki gibi Emrahk abim ama olsun :) :) Neyse soruma geçim

10. sınıfta gelen kredim 2 dönem boyunca 32 krediydi bildiğim kadarıyla 11. sınıfın 1 döneminden gelecek kredi 24 ama bana bu dönem 23 kredi gelmiş kredim 32 ydi 55 e çıkmış bunda bi yalnışlık var mı acaba,
Kaldığın ders vardır diye düşünenlere hemen belirtim 1.si 1 kredilik bi dersim yok 2.si derslerimde 4 ten aşağıya notum yok Yani sorum şu ki kredinin 24 mü gelmesi gerekiyordu bi yalnışlık oldu yoksa 23 normal mi 1 kredi hakkımı aramalı mıyım...? :D :D

emrahk
Onursal Üye

Re: Mesleki açık lise kredisi kaçtır

Mesaj gönderen emrahk » 25 Mar 2013, 23:59

Bahsettiğin yüz yüze eğitim kredileri sanırım. Hiçbir dersten kalmadıysan sorun yoktur muhtemelen. Bu sene sistem değişikliği yapıldı ve önceden 130 olan yüz yüze eğitimde tüm derslerin toplam kredisi 120'ye çekildi. Belki o yüzden olması gerekenden daha az kredin gelmiş olabilir. Eğer için rahat değilse okuldaki idarecilerden öğrenebilirsin hiçbir dersten kalıp kalmadığını...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Sercan Türkeş
Çırak

Mesaj gönderen Sercan Türkeş » 26 Mar 2013, 00:05

Yok aöl sistemimden bütün derslerden geçtiğimi görebiliyorum 65 ten aşağıya notum yok devamsızlığım hiç yokta ee peki 120 ye çekildiyse kültür krediside otomatikmen 120miye çıkmış oldu şimdi...?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 26 Mar 2013, 00:08

Kalmadığından eminsen (ki kalsan bilirdin zaten) sorun yok demektir.

Dediğin gibi oldu ve 110 olan kültür dersi kredisi 120'ye çıkarıldı...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Sercan Türkeş
Çırak

Mesaj gönderen Sercan Türkeş » 26 Mar 2013, 00:29

Ya ama bu çok saçma ya benim şimdi 30 kredim kalmıştı ne güzel 40 a mı çıktı ya ee peki buna göre de zorunlu ders eklenecek o zaman benim zorunlu derslerimin arasına off ya ben bu aöl'nin yokmu taaa.....

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 26 Mar 2013, 00:54

Yeni dersler eklenmez merak etme. İngilizce 5-6 yoksa zorunlu derslerinde onlar eklenecektir ama onun bu konuyla ilgisi yok. Eski öğrencilerin 110 mu, 120 kültür dersi kredisiyle mi mezun olacağı konusu zaten muallakta. Bu konuda kesin bir bilgim yok. Ama yeni ortak dersler eklenmeyecek. MEB'in yeni bir müfredat yapması halinde işler değişir ama şuan bir bilgi yok...

Mustafa Kemal Atatürk

Sercan Türkeş
Çırak

Mesaj gönderen Sercan Türkeş » 26 Mar 2013, 00:57

Ya ders eklenmesi önemli değil muaf eder kurtulurum o sıkıntı değil de yani 10 kredi dile kolay almak kolay değil birde onun için uğraşacağız ya çok saçma eski öğrencilere vurmasa bari biz ona göre programımızı yapmışız sonuçta çok saçma bu eğer bize de vurursa, Neyse umarım vurmaz çok teşekkür ederim bilgiler için... :)

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 26 Mar 2013, 03:38

Sercan Türkeş yazdı:Ya ders eklenmesi önemli değil muaf eder kurtulurum o sıkıntı değil de yani 10 kredi dile kolay almak kolay değil birde onun için uğraşacağız ya çok saçma eski öğrencilere vurmasa bari biz ona göre programımızı yapmışız sonuçta çok saçma bu eğer bize de vurursa, Neyse umarım vurmaz çok teşekkür ederim bilgiler için... :)
3. dönem yani Temmuz sınavında MAÖL öğrencileri tam 40 kredilik ders seçiyor. Sen de o sınavda yüksek bir kredi al bir dönemde hallet kredi sıkıntısını... :)

Mustafa Kemal Atatürk

Sercan Türkeş
Çırak

Mesaj gönderen Sercan Türkeş » 26 Mar 2013, 04:55

Ya zaten önümde daha 2 tane yaz dönemi 3 tane de normal dönem sınavı varda yüz yüze eğitim bitene kadar benim hedefim bu yaz bitirip rahatlamaktı şimdi birde 10 kredi daha kilitlediler demek ki neyse artık sağlık olsun, Zorunlu dersim kalmadı sayılır nasıl olsa seçmeli derslerde de hep geçebileceğim ders dolu yüz yüze eğitim bitene kadar mezun olurum ya acelesi yok... :)

kanatsiz.melek

Mesaj gönderen kanatsiz.melek » 23 Tem 2013, 08:37

yüzyüze egitim haftada kaç gün oluyor ve devamsızlık hakkı ne kadar bilgi verirseniz teşekkür ederim..

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön