(ÇÖZÜLDÜ) Matematik 2 Konuları ??
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
(ÇÖZÜLDÜ) Matematik 2 Konuları ??
Evet arkadaşlar nereden nereye kadar nasıl çalışırız.Az bir kredim kaldı dostlarım yalnız zorunlu ders olarak matematik 2 var . muaf olmak istesem ocağı beklemem lazım oda sıkıntı daha dershaneye yazılacam onunla meşgul olacağım . 1 ay gibi bir zamanda matematik 2 yi nasıl Öğrenebilirim .Cevaplarınız İçin şimdiden teşekkürler......
En son hackerandkoch tarafından 25 Tem 2013, 18:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Re: Matematik 2 Konuları ??
dershanede matematik dersi görücekmisin hocalardan boş vakitlerinde göstermesini istiyebilirsin
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
ya kardeşim . işte mezun olayım ki matematik dersinden . liseden kafam güzel bir şekilde diplomamı alayım sonra 4 dörtlük tüm derslere sarılacam . liseyi bitirmeden dershaneye yazılmayı düşünmüyorum . nasıl çalışmalı onun cevabını arıyorum .serena yazdı:dershanede matematik dersi görücekmisin hocalardan boş vakitlerinde göstermesini istiyebilirsin

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
matematik 2 zor ders matematik alt yapısı olmıyanlar için ama çevrende liseye giden falan varsa yada sana ders anlatabilcek onlardan yardım iste anlatsınlar sanahackerandkoch yazdı:ya kardeşim . işte mezun olayım ki matematik dersinden . liseden kafam güzel bir şekilde diplomamı alayım sonra 4 dörtlük tüm derslere sarılacam . liseyi bitirmeden dershaneye yazılmayı düşünmüyorum . nasıl çalışmalı onun cevabını arıyorum .serena yazdı:dershanede matematik dersi görücekmisin hocalardan boş vakitlerinde göstermesini istiyebilirsin
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
bakacam nasıl olacak artık yalnız zorunlu dersim sadece matematik 2 kaldı oda ek sınavda girip kalırsam muaf oluyormusum . daha önce 2 defa girmişimserena yazdı:matematik 2 zor ders matematik alt yapısı olmıyanlar için ama çevrende liseye giden falan varsa yada sana ders anlatabilcek onlardan yardım iste anlatsınlar sanahackerandkoch yazdı:ya kardeşim . işte mezun olayım ki matematik dersinden . liseden kafam güzel bir şekilde diplomamı alayım sonra 4 dörtlük tüm derslere sarılacam . liseyi bitirmeden dershaneye yazılmayı düşünmüyorum . nasıl çalışmalı onun cevabını arıyorum .serena yazdı:dershanede matematik dersi görücekmisin hocalardan boş vakitlerinde göstermesini istiyebilirsin

MEZUN
Re: (ÇÖZÜLDÜ) Matematik 2 Konuları ??
Matematik konularını buradan izleyin arkadaşlar:
http://www.konuanla.com
http://www.konuanla.com
Re: (ÇÖZÜLDÜ) Matematik 2 Konuları ??
kayıt yenileme yaptırdıgımız halda nıye ders secımı yapılmıypr bilen varmı?