inşallah istediğiniz puanı almışınızdır.
http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyurua ... p?ID=10395
açamayanlar için winrar ve pdf gerekli.
soru cevapları açıklandı
-
- Yardımcı Asistan
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
Re: soru cevapları açıklandı
Allah Razı Olsun Da Üstadım . Aölün sitede haber neden yok anlamadım gitti . ayakta uyuyoruz resmen .evdeekmekyok yazdı:inşallah istediğiniz puanı almışınızdır.
http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyurua ... p?ID=10395
açamayanlar için winrar ve pdf gerekli.

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
-
- Yardımcı Asistan
açık lise takmıyorki bizi , anlıyamıyorum önemsemiyorlar mı bizi yoksa yeterince çalışmıyorlarmı anlayamadım.
önemsemeseler geçen yıl 2 ek sınav yapmazlardı..ellerinden geleni yapıyolar orayı yönetenlerde insan sonuçta geç kalınmış olabilir bu takmıyolar anlamına gelmez 

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
az bi kredim kaldı . hacım . daha işim olmaz . artık benim meselem ösym ile . size hayırlı işler .

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
-
açıklanmasaydı keşke diyorum şuan
berbat geldi sonucum 8 doğruda kaldığım dersler oturdu resmen içime.10 kredi kaldı mezuniyete bide

- Adnan Solmaz
Benim kredim 242. Alan kredim 82.. Normal şartlarda mezunum ama zorunlu derslerimi vermem lazım. Onların da 3 tanesini verdim geriye Geometri 1 ve Geometri 2 kaldı.. Onları da muaf olana kadar veremem zaten =) Ben sözel öğrencisiyim ömrümce Geometri görmemişim ama ne yazık ki bana zorunlu ders olarak Geometri veriyorlar. Cidden tuhaf...
``Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık.``
~~ İsra Sûresi, 13 ~~
Kaç kredi aldın?tiptapping yazdı:açıklanmasaydı keşke diyorum şuanberbat geldi sonucum 8 doğruda kaldığım dersler oturdu resmen içime.10 kredi kaldı mezuniyete bide
Son 11 kredi