Mezun olamaz isem

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
doxylamine
Asistan

Mezun olamaz isem

Mesaj gönderen doxylamine » 26 Tem 2013, 06:45

şayet bu dönem mezun olamadım (3. dönem) üniye kayıt yaptırabilirmiyim? kayıt tarihleri 2-6 eylül,ek sınava falan girme şansım sözkonusumu nasıl olucak o iş?

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Mezun olamaz isem

Mesaj gönderen kripton » 26 Tem 2013, 08:54

doxylamine yazdı:şayet bu dönem mezun olamadım (3. dönem) üniye kayıt yaptırabilirmiyim? kayıt tarihleri 2-6 eylül,ek sınava falan girme şansım sözkonusumu nasıl olucak o iş?
3. dönem mezun olamaz ama ek sınav ile mezun olursan tabiki kayıdını yaptırabilirsin.

Mazeretli kayıtlar oluyor.

Ek sınava girmek için toplam dönemin en az 8 olmalı. Kredin de en az 162 olmalı.
Resim

Kullanıcı avatarı
bdt27
Çırak

Mesaj gönderen bdt27 » 26 Tem 2013, 16:14

kripton yazdı:
doxylamine yazdı:şayet bu dönem mezun olamadım (3. dönem) üniye kayıt yaptırabilirmiyim? kayıt tarihleri 2-6 eylül,ek sınava falan girme şansım sözkonusumu nasıl olucak o iş?
3. dönem mezun olamaz ama ek sınav ile mezun olursan tabiki kayıdını yaptırabilirsin.

Mazeretli kayıtlar oluyor.

Ek sınava girmek için toplam dönemin en az 8 olmalı. Kredin de en az 162 olmalı.
mazeretli kayıt nasıl oluyor ??
Zafere Giden Yolda Çekilen Çile KUTSALDIR ..
'' MEZUN ''

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 27 Tem 2013, 09:08

Ben mazeretli kayıt yaptırmadığım için detayları bilmiyorum ama forumda bilen arkadaşlar vardır sana yardımcı olabilirler.

Şu linki okursan geçen yıl emrahk arkadaşımız bu konu ile ilgili güzel bir açıklama yapmıştı http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=8275 faydalı olacaktır sana da.
Resim

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön