ACİL CEVAP LAZIM LÜTFEN!
ACİL CEVAP LAZIM LÜTFEN!
Merhaba. Ben 3. dönem sınavları sonunda mezun oluyorum.Şuan üniversite kayıtları başladı haftaya gidip kaydolmam lazım tabi diploma istiyolar 3. dönem sınavları da 18 ağustosda açıklanacak. ben şimdi üniversiteye nasıl bir belge vermem lazım ne yapmam lazım önceki senelerde dilekçe örnekleri var.( http://www.acikogretimlisesi.net/upload ... abilir.pdf ) ama halk eğitime gittim bu sene bize bildiri gelmedi dedi . yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
Re: ACİL CEVAP LAZIM LÜTFEN!
İrtibat bürosuna gidip mezuniyet yazısı alcan onlar seni bilgilendirir
Uni kayit tarihleri 2-6 eylul olarak degistirilmistir .
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
anlıyorum ama halk eğitim bana "sana mezun olmadan mezuniyet belgesi vermem böyle bir yetkimiz yok" diyor.. bu arada
ben yetenek sınavına konservatuvara gireceğim.Ön kayıtlarda şuandan itibaren başladı.
ben yetenek sınavına konservatuvara gireceğim.Ön kayıtlarda şuandan itibaren başladı.
Yetkililer belli bir zaman vermediler mi sana. Ya da bu bildiri gelecek de mi bekliyorlar yoksa gelmeme ihtimali de mi varmış. Benim bu konu hakkında bilgim yok maalesef.freix yazdı:Merhaba. Ben 3. dönem sınavları sonunda mezun oluyorum.Şuan üniversite kayıtları başladı haftaya gidip kaydolmam lazım tabi diploma istiyolar 3. dönem sınavları da 18 ağustosda açıklanacak. ben şimdi üniversiteye nasıl bir belge vermem lazım ne yapmam lazım önceki senelerde dilekçe örnekleri var.( http://www.acikogretimlisesi.net/upload ... abilir.pdf ) ama halk eğitime gittim bu sene bize bildiri gelmedi dedi . yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
Fakat sistem üzerinde mezun yazısını gördüğün an Ankara ya dilekçe gönderip ÇIKMA BELGESİ talebinde bulunmalısın. Bu belge belli bir süre diploma yerine geçiyor. İşin acele ise direk Ankara dan elden de alabilirsin. Acaba mazeretli kayıt gibi bir şansın yok mu? Bunu kayıt yaptıracağın okul ile bir görüşsen.

Arkadasım mezuniyet belgesi alamazsın ama mezun olur belgesi alırsın yanı öğrenim durum belgesi buda kayıt için yeterli olabilir diye düşünüyorum.Ben hava astsubaylığı için mezun olur belgesi götürmüştüm kabul etmişlerdi.
cevaplarınız için teşekkürler.
Üniversiteyi aradım az önce mezun olabilir belgesi alırsanız problem yok dedi.
ankara açık öğretim lisesini aradım bana "öylebir belge söz konusu olamaz" dedi anca öğrenim durum belgesi verebiliriz dedi.kafam iyice karıştı kimsenin kimseden haberi yok nasıl iş yapıyolar anlamıyorum. geçen sene dilekçe örnekleri var ama adam bana olmaz vermeyiz diyo ...
Üniversiteyi aradım az önce mezun olabilir belgesi alırsanız problem yok dedi.
ankara açık öğretim lisesini aradım bana "öylebir belge söz konusu olamaz" dedi anca öğrenim durum belgesi verebiliriz dedi.kafam iyice karıştı kimsenin kimseden haberi yok nasıl iş yapıyolar anlamıyorum. geçen sene dilekçe örnekleri var ama adam bana olmaz vermeyiz diyo ...
Merhabalar..
benim de durumumda1 gün önce mezun yazıyordu şu an diploma nosu almış meslek lisesi öğrencisi yazıyo biraz canım sıkıldı anlamını bilmediğim için yardımcı olabilir misiniz ? çok sevinirim
Lütfen..
benim de durumumda1 gün önce mezun yazıyordu şu an diploma nosu almış meslek lisesi öğrencisi yazıyo biraz canım sıkıldı anlamını bilmediğim için yardımcı olabilir misiniz ? çok sevinirim
Lütfen..
Kardesim halk egitim merkezine git durumnu anlat mezun olur belgesini al uni.kayit olucam de onlar verir ogrenim durumnu belirticek o kagit
ilkokul 3. sınıf terkim şu an 17 yaşındayım ve okula dönmek istiyorum milli eğitimin bir uygulaması varmış 15 günde beni şu anda olmam gereken yere yani lise4 15 günde hazırlıyolarmış bu konuda bir bilgisi olan var mı?
Anlamını bilmiyorum ama korkulacak bir şey değildir bu.umuuts yazdı:Merhabalar..
Lütfen..

Ben bunu hiç duymadım. Ama 1 yılda ortaokul diploması veriyorlar sınavları geçenlere. 2.5 yılda da liseyi bitirme şansın olur.gisi_den yazdı:ilkokul 3. sınıf terkim şu an 17 yaşındayım ve okula dönmek istiyorum milli eğitimin bir uygulaması varmış 15 günde beni şu anda olmam gereken yere yani lise4 15 günde hazırlıyolarmış bu konuda bir bilgisi olan var mı?

olmadı öyle yapıcam :/kripton yazdı:Ben bunu hiç duymadım. Ama 1 yılda ortaokul diploması veriyorlar sınavları geçenlere. 2.5 yılda da liseyi bitirme şansın olur.gisi_den yazdı:ilkokul 3. sınıf terkim şu an 17 yaşındayım ve okula dönmek istiyorum milli eğitimin bir uygulaması varmış 15 günde beni şu anda olmam gereken yere yani lise4 15 günde hazırlıyolarmış bu konuda bir bilgisi olan var mı?
öyle birşey yok sanırım, olsa ünv 2.sınıftan başlamam gerekgisi_den yazdı:ilkokul 3. sınıf terkim şu an 17 yaşındayım ve okula dönmek istiyorum milli eğitimin bir uygulaması varmış 15 günde beni şu anda olmam gereken yere yani lise4 15 günde hazırlıyolarmış bu konuda bir bilgisi olan var mı?