5 senenin sonunda Allah'ın izni ile bende mezun oldum ve üni sınavında da aöf marka iletişim bölümünü kazandım

dilekçe-dekont-nüfüs cuzdan fotokopisini belirtilen adrese postalıyorsunuz.halk eğitimden alamıyoruz bu belgeyi.ben gecenlerde gitmiştim halkeğitime cıkma belgesinden haberleri bile yok.forumdaki arkadaslardan bilgi aldım bnde.Forum olmasa işimiz zormurti83 yazdı:Çok teşekkür ederim darısı diğer arkadaşların başınaFakat ben şunu anlayamadım. ''Üniversiteye kayıt yaptıracak mezun öğrencilerden diploması hazır olmayanlar için düzenlenir. Diploma hazırlanıncaya kadar 6 ay diploma yerine geçer. Çıkma Belgesi alabilmek için, Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank'ın herhangi bir şubesine,T.C. Kimlik Numarasına 10 TL diploma harcının yatırıldığına dair banka dekontu (1 nüsha), T.C. kimlik numarası beyanı ve Çıkma Belgesi dilekçesiyle şahsen veya posta yolu ile Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü Konya yolu üzeri (Gazi Hastanesi karşısı) Teknikokullar / Ankara adresine baş vurulması gerekmektedir.'' ben bu belgeleri yukarıda belirtilen adresemi postalayacağım. Bankaya diploma harcımı yatırım halk eğitim merkezimden bu çıkma belgesini alamıyor muyum?
Arkadaşlar lütfen şu konuyu netleştirelim, yukarıda belirttiğim şekilde mi ilerlemem gerekiyor?murti83 yazdı:Dekont, tc No beyanı ve çıkış belgesi formunu belirtilen adrese postalayacagim. Onlarda benim acik lise bilgilerimde kayıtlı olan adresime çıkış belgemi gönderecekler buraya kadar doğrumu anladım?peki bunların gönderme işlemi hızlı olur mu? Kayıt dönemini inşallah kaçırmam?
Nüfus müdürlüğü ile alakası yok. Nüfus cüzdanının fotokopisini çektir ve dilekçene ekle.melodi yazdı:Arkadaşlar tc nüfüs beyanı dediğiniz nüfüs cüzdanı fotokopisi değil mi
? yoksa nüfüs müdürlüğünden alınan beyan mı?
Dekont + Çıkma belgesini istediğine dair yazdığın dilekçe + Nüfus cüzdanının fotokopisimurti83 yazdı:Arkadaşlar lütfen şu konuyu netleştirelim, yukarıda belirttiğim şekilde mi ilerlemem gerekiyor?murti83 yazdı:Dekont, tc No beyanı ve çıkış belgesi formunu belirtilen adrese postalayacagim. Onlarda benim acik lise bilgilerimde kayıtlı olan adresime çıkış belgemi gönderecekler buraya kadar doğrumu anladım?peki bunların gönderme işlemi hızlı olur mu? Kayıt dönemini inşallah kaçırmam?