Gene destan yazmışım

En iyi üniversiteleri yazmasaydın gelirdi 384 puan ile alan yerler olmuş. Benim istediğim bölüm de de düşüş var. 347 puana kadar düşmüş ek yerleştirmeler sanırım 300 ile alacakKGamze yazdı:kardelen198 yazdı:İl dışı yazamadığım için Türkçe Öğretmenliği'ni iki puanla kaçırmış olmanın verdiği buruk bir mutluluk yaşıyorum. Mutluyum...
Sonuçlar hepimiz için hayırlı olsun.
[url=http://****/c25MCx][/url]
![]()
Death yazdı:UYGULAMALI İSPANYOLCA VE ÇEVİRMENLİK (ÜCRETLİ)
Gitmicem gibi görünüyor.s
Ortalamanız yüksek olunca geçiş yapardınız aslında başka bir şehirden Ankara'ya ama neyse hayırlısı olsun. Edebiyatta güzel.kardelen198 yazdı:
Ben il dışı yazamadığım için böyle oldu zaten Gamze, onun için içim buruldu. İlk iki tercihim Okul Öncesiydi gelmeyeceğini biliyordum ama aklımda duracağına listemin başında dursun istedim.Ankara'da Türkçe Öğr. Gazi'de var bir de Başkent'te var o da vakıf üni. tam burslu yazsam gelecekti ama ben burslu hiç düşünmedim. İşim garanti olsun Öğretmenlik olsun diye Sosyal Bil. Öğr. düşündüm sonra beni vazgeçirdiler sebep;
http://www.meb.gov.tr/haberler/haberayr ... p?ID=10289
Sonra Hacettepe Üni. Edebiyat'a yöneldim oradanda sırf formasyon vermiyorlar diye vazgeçtim ve Ankara Üni'yi formasyon verdiği için yazdım kendi öğrenci kontenjanlarından yararlanırım diye. Ama tabi ki o da garanti değil. Böyle bir tercih sürecim oldu, Allah sonumuzu hayretsin, mahçup etmesin inşaAllah.
Senin içinde hayırlısı neyse o olsun, inşaallah ek yerleştirmeyle yerleşirsin.
Herkes yerleşti bir ben yerleşemedim.besy yazdı:Herkesin yerleştiğini görünce içim bir tuhaf oldu.
Hayırlısı buymuş diyelim canım, bakalım ileriki günler neler getirecek bize.KGamze yazdı:Ortalamanız yüksek olunca geçiş yapardınız aslında başka bir şehirden Ankara'ya ama neyse hayırlısı olsun. Edebiyatta güzel.kardelen198 yazdı:
Ben il dışı yazamadığım için böyle oldu zaten Gamze, onun için içim buruldu. İlk iki tercihim Okul Öncesiydi gelmeyeceğini biliyordum ama aklımda duracağına listemin başında dursun istedim.Ankara'da Türkçe Öğr. Gazi'de var bir de Başkent'te var o da vakıf üni. tam burslu yazsam gelecekti ama ben burslu hiç düşünmedim. İşim garanti olsun Öğretmenlik olsun diye Sosyal Bil. Öğr. düşündüm sonra beni vazgeçirdiler sebep;
http://www.meb.gov.tr/haberler/haberayr ... p?ID=10289
Sonra Hacettepe Üni. Edebiyat'a yöneldim oradanda sırf formasyon vermiyorlar diye vazgeçtim ve Ankara Üni'yi formasyon verdiği için yazdım kendi öğrenci kontenjanlarından yararlanırım diye. Ama tabi ki o da garanti değil. Böyle bir tercih sürecim oldu, Allah sonumuzu hayretsin, mahçup etmesin inşaAllah.
Senin içinde hayırlısı neyse o olsun, inşaallah ek yerleştirmeyle yerleşirsin.
Bende okul öncesi öğretmenliği istiyorum ama imkansız ötesi kazanmam da o puanla her yer gelirdi sana şehir sorunun olmasaydı bak sizin işinizde zormuş.
Herşey bitmiş sayılmaz. Daha ek yerleştirmeler var. Ben de kontenjanlara bakıp karar vereceğim, belki tercih yaparım.KGamze yazdı:Herkes yerleşti bir ben yerleşemedim.besy yazdı:Herkesin yerleştiğini görünce içim bir tuhaf oldu.
seninkini bilmem ama meslek lisesini biliyorumKGamze yazdı:Bizler hangisi oluyoruz. Diğer mi? Aol meslek lisesine kayıt yaptırmaya karar verdim resmen ek puan gelsin diye.
Evet Kripton kesinlikle öyleyiz, sen benim "liseden arkadaşımsın" seni ömrüm boyunca hep böyle güzel duygularla yadedicem emin olabilirsin.kripton yazdı:Herkese hayırlı olsun.
Özellikle kardelen198 seni tebrik ediyorum. Sınıf arkadaşıyız ya liseden o yüzden ayrı bi sevindim kazanmanaİnşallah hakkında hayırlı olur.
aynen bizim program hangisi acaba ?KGamze yazdı:Bizler hangisi oluyoruz. Diğer mi? Aol meslek lisesine kayıt yaptırmaya karar verdim resmen ek puan gelsin diye.
Amin. Bu forumu unutmak yok de mi amakardelen198 yazdı:Evet Kripton kesinlikle öyleyiz, sen benim "liseden arkadaşımsın" seni ömrüm boyunca hep böyle güzel duygularla yadedicem emin olabilirsin.kripton yazdı:Herkese hayırlı olsun.
Özellikle kardelen198 seni tebrik ediyorum. Sınıf arkadaşıyız ya liseden o yüzden ayrı bi sevindim kazanmanaİnşallah hakkında hayırlı olur.
Bu arada teşekkür ederim Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin, sular seller gibi yolumuz açık olsun.
Sanırım en sonda diğer yazan ve rakamlar belli ne kadar az kişi yerleşmiş.anti kahraman yazdı:aynen bizim program hangisi acaba ?KGamze yazdı:Bizler hangisi oluyoruz. Diğer mi? Aol meslek lisesine kayıt yaptırmaya karar verdim resmen ek puan gelsin diye.
Yok tabi Kripton fırsat, vakit buldukça buradayız inşallah. Biz "mezunlardan" kurtuluş yok.kripton yazdı:Amin. Bu forumu unutmak yok de mi amakardelen198 yazdı:Evet Kripton kesinlikle öyleyiz, sen benim "liseden arkadaşımsın" seni ömrüm boyunca hep böyle güzel duygularla yadedicem emin olabilirsin.kripton yazdı:Herkese hayırlı olsun.
Bu arada teşekkür ederim Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin, sular seller gibi yolumuz açık olsun.
Burası aynı zamanda üniversitelilerin forumu
Sanmıyorum Gamze bizim program "Diğer" olamaz o ne ya 66 kişi başvurmuş 3 kişi Lisansa, 6 kişi AÖF'ye yerleşmiş. Bizde "Lise" türünün içine dahiliz diye düşünüyorum, zaten bizim kayıt formunda da tür olarak "Lise" yazıyor.KGamze yazdı:Sanırım en sonda diğer yazan ve rakamlar belli ne kadar az kişi yerleşmiş.anti kahraman yazdı:aynen bizim program hangisi acaba ?KGamze yazdı:Bizler hangisi oluyoruz. Diğer mi? Aol meslek lisesine kayıt yaptırmaya karar verdim resmen ek puan gelsin diye.