Mezuniyet

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
LewisNoktaKanunu
Çırak

Mezuniyet

Mesaj gönderen LewisNoktaKanunu » 26 Tem 2013, 09:31

Arkadaşlar ben mezun oldum ancak diplomamın ne zaman gönderileceğini bilmiyorum.Su anda diploma basılmadı diyor mezuniyet işlemleri bölümünde bunun basılıp gönderilmesi için benim birşey mi yapmam gerekiyor yoksa sadece bekleyecek miyim?ve gönderileceksede nereye gönderilir?
Teşekkürler şimdiden

LewisNoktaKanunu
Çırak

Re: Mezuniyet

Mesaj gönderen LewisNoktaKanunu » 27 Tem 2013, 08:34

Bilgisi olan?

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Mezuniyet

Mesaj gönderen kripton » 27 Tem 2013, 08:51

LewisNoktaKanunu yazdı:Arkadaşlar ben mezun oldum ancak diplomamın ne zaman gönderileceğini bilmiyorum.Su anda diploma basılmadı diyor mezuniyet işlemleri bölümünde bunun basılıp gönderilmesi için benim birşey mi yapmam gerekiyor yoksa sadece bekleyecek miyim?ve gönderileceksede nereye gönderilir?
Teşekkürler şimdiden
Öncelikle hayırlı olsun. Senin bir şey yapmana gerek yok 2 ay gibi bir sürede halkeğitime gönderirler. Almadan önce bankaya ücret yatırman gerekiyor.

Eğer acil diploma lazım ise sana, diploma harcını yatırıp Ankara ya bunu bir dilekçe ile gönderip ÇIKMA BELGESİ talebinde bulunmalısın. Çıkma belgesi bir hafta on gün içerisinde elinde olur ve belli bir süre diploma yerine geçer. Çıkma belgesi aldıktan sonra bir kez daha diploma harcı yatırmana gerek olmaz. Diplomanı almaya giderken çıkma belgesini götürmen yeterli olur.
Resim

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön