Arkadaşlar ben mezun oldum ancak diplomamın ne zaman gönderileceğini bilmiyorum.Su anda diploma basılmadı diyor mezuniyet işlemleri bölümünde bunun basılıp gönderilmesi için benim birşey mi yapmam gerekiyor yoksa sadece bekleyecek miyim?ve gönderileceksede nereye gönderilir?
Teşekkürler şimdiden
Mezuniyet
Re: Mezuniyet
Öncelikle hayırlı olsun. Senin bir şey yapmana gerek yok 2 ay gibi bir sürede halkeğitime gönderirler. Almadan önce bankaya ücret yatırman gerekiyor.LewisNoktaKanunu yazdı:Arkadaşlar ben mezun oldum ancak diplomamın ne zaman gönderileceğini bilmiyorum.Su anda diploma basılmadı diyor mezuniyet işlemleri bölümünde bunun basılıp gönderilmesi için benim birşey mi yapmam gerekiyor yoksa sadece bekleyecek miyim?ve gönderileceksede nereye gönderilir?
Teşekkürler şimdiden
Eğer acil diploma lazım ise sana, diploma harcını yatırıp Ankara ya bunu bir dilekçe ile gönderip ÇIKMA BELGESİ talebinde bulunmalısın. Çıkma belgesi bir hafta on gün içerisinde elinde olur ve belli bir süre diploma yerine geçer. Çıkma belgesi aldıktan sonra bir kez daha diploma harcı yatırmana gerek olmaz. Diplomanı almaya giderken çıkma belgesini götürmen yeterli olur.