2. Dönem Sınavları Sonunda 191 Kredim Var Ve 1 Tane Zorunlu Dersim Kalmıştı 3. Dönem Sınavlarına Girdim Ve Mezun Olucam İnşallah..
Ayrıca Üniversiteyide Kazandım
Mezuniyet İçin Neler Yapmam Lazım Bilgisi Olan Biri Yardımcı Olabilir mi? Sanırım Diplomalar 2 3 Ayda Anca Geliyormuş Kayıt Sırasında Bu Durumu Üniversiteye Nasıl Anlatıcam Kullanabileceğim Farklı Bir Belge Varmı Ve Nasıl Temin Edebilirim ? Açık Liseye İlk Olarak Bir Genel Liseden Kayıt Olmultum Diplomamı Ordan mı İstemem Gerekiyor Lütfen Yardımcı Olur musunuz Üniversiteyi KAzandım Ancak Henüz Daha Sevinemedim Tedirginim :S
Bilgili Biri Bakabilir mi Acaba Çok Önemli ..
Re: Bilgili Biri Bakabilir mi Acaba Çok Önemli ..
Sistemde mezun yazısını görür görmez Ankara ya dilekçe göndermelisin. Dilekçenin yanına bir de bankaya yatırmış olduğun diploma harcı nın dekontunu ve nüfus cüzdanı fotokopini ilave etmelisin. Onlar sana 1 hafta 10 gün içerisinde ÇIKMA BELGESİ gönderirler ve bu belge belli bir süre diploma yerine geçer. Yani üniversite kayıdını bu belge ile yaptırabilirsin. Bizler geçen yıl kayıtlarımızı çıkma belgemiz ile yaptırmıştık.visoge61 yazdı:2. Dönem Sınavları Sonunda 191 Kredim Var Ve 1 Tane Zorunlu Dersim Kalmıştı 3. Dönem Sınavlarına Girdim Ve Mezun Olucam İnşallah..
Ayrıca Üniversiteyide Kazandım
Mezuniyet İçin Neler Yapmam Lazım Bilgisi Olan Biri Yardımcı Olabilir mi? Sanırım Diplomalar 2 3 Ayda Anca Geliyormuş Kayıt Sırasında Bu Durumu Üniversiteye Nasıl Anlatıcam Kullanabileceğim Farklı Bir Belge Varmı Ve Nasıl Temin Edebilirim ? Açık Liseye İlk Olarak Bir Genel Liseden Kayıt Olmultum Diplomamı Ordan mı İstemem Gerekiyor Lütfen Yardımcı Olur musunuz Üniversiteyi KAzandım Ancak Henüz Daha Sevinemedim Tedirginim :S
Şu linki de bi oku http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-dilekce-ornekleri.html

Kayıt Tarihine Kadar Yetişir Di mi? Bi Problem Olmaz.
Olmaması lazım şu linki bi okursan faydalı olur senin için http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=8275