Bu yil 2 dir talihsizlik basima geliyor. Bu sene YGS sinavlarina girecektim lakin 101 kredim vardi 1 kredi ile YGS sinavlarini kacirdim

Herkese tesekkurler

Merhabalar,matias26 yazdı:Merhaba,
en az 162 kredinizin olması lazım. ne yazık ki böyle bişiy olması mümkün değil.
quarrel01 yazdı:Merhabalar arkadaslar,
Bu yil 2 dir talihsizlik basima geliyor. Bu sene YGS sinavlarina girecektim lakin 101 kredim vardi 1 kredi ile YGS sinavlarini kacirdim. Su anda en son sinav ile birlikte toplamda 161 kredim oluyor, Ek Sinavlara giris hakki kazanabilmem icin 162 kredimin olmasi gerekiyor, fakat 1 kredi eksik oldugu icin giris yapamayacagimi dusunuyorum. 1 Kredi icin bana yardim edebilecek, insiyatif kullanabilecek herhangi bir yer var mi?
Herkese tesekkurler
böyle bişiy olsa gerçekten çok iyi olurdu 1 kredi yüzünden 1 senenin boşa gitmesi saçma bence de...fakat kim yapabilir bunu sizce ?quarrel01 yazdı:Merhabalar,matias26 yazdı:Merhaba,
Ben de biliyorum 162 kredinin tamamlanmasi gerektigini, fakat 1 kredi icin insiyatif saglayabilecek kisilerin olabilecegini dusunuyorum..
Cevabin icin tesekkurler.
Cloudyy yazdı:quarrel01 yazdı:Merhabalar arkadaslar,
Bu yil 2 dir talihsizlik basima geliyor. Bu sene YGS sinavlarina girecektim lakin 101 kredim vardi 1 kredi ile YGS sinavlarini kacirdim. Su anda en son sinav ile birlikte toplamda 161 kredim oluyor, Ek Sinavlara giris hakki kazanabilmem icin 162 kredimin olmasi gerekiyor, fakat 1 kredi eksik oldugu icin giris yapamayacagimi dusunuyorum. 1 Kredi icin bana yardim edebilecek, insiyatif kullanabilecek herhangi bir yer var mi?
Herkese tesekkurler
1 kredi için Ocak ayını beklemen gerekiyor ama bu seferde ek sınavın anlamı kalmıyor senin durumun çok kötü bir talihsizlik Ocak ayında gireceğin sınavdan 30 kredi alsan bile 191 oluyor ama mezuniyet 192 istiyor gene 1 kredi eksiğin kalıyor mayıs ayında mezunsun ağustos ayında da diploma eline geçer. 1 kredi için başına gelene bak trajedik bir durum çok vahim bir süreç bu. Ben olsam kafayı yerdim 1 kredi için ocak ayına kadar ders çalışman dileklerim ile![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bütün smileyler yüzümdeki mimiklerimden belli oluyor bu durumdayım yani
quarrel01 yazdı:Merhabalar arkadaslar,
Herkese tesekkurler
Halk Egitim Merkezleri yapabilir diye dusunuyorum..matias26 yazdı:böyle bişiy olsa gerçekten çok iyi olurdu 1 kredi yüzünden 1 senenin boşa gitmesi saçma bence de...fakat kim yapabilir bunu sizce ?quarrel01 yazdı:Merhabalar,matias26 yazdı:Merhaba,
Ben de biliyorum 162 kredinin tamamlanmasi gerektigini, fakat 1 kredi icin insiyatif saglayabilecek kisilerin olabilecegini dusunuyorum..
Cevabin icin tesekkurler.
Aynen Adana'dayim.Cloudyy yazdı:quarrel01 yazdı:Merhabalar arkadaslar,
Herkese tesekkurler
Bu arada Adana ' da mı oturuyorsun
Umarim gercekten 1 krediden yine magdur olmam ve umarim ki gercekten yardim edebilecek yerlerde muhatap bulabilirim.. Deneyimlerimi buradan paylasacagim.matias26 yazdı:İnşallah yapar böylece 1-2 krediyle emekleriniz boşa gitmez eğer böyle bişiy yapılcak olursa lütfen burda paylaşın belki aynı durumda olan arkadaşlarımız vardır saygılar.
İnşallah.burdan müdürümüze ulaşabilirsiniz.sanırım size en iyi bilgiyi o verir. https://www.facebook.com/profile.php?id ... 41&fref=tsquarrel01 yazdı:Umarim gercekten 1 krediden yine magdur olmam ve umarim ki gercekten yardim edebilecek yerlerde muhatap bulabilirim.. Deneyimlerimi buradan paylasacagim.matias26 yazdı:İnşallah yapar böylece 1-2 krediyle emekleriniz boşa gitmez eğer böyle bişiy yapılcak olursa lütfen burda paylaşın belki aynı durumda olan arkadaşlarımız vardır saygılar.
quarrel01 yazdı:Ulkede esit ve adaleti bizim gibiler savunur zaten.. Bizde mi Ankaradan dayimiza bir alo cekelim ehehe
))?
Hmm anladim bekleriz Adana'ya..