TERCİH SONUCUNDA KİMLER NEREYE YERLEŞTİ
Re: TERCİH SONUCUNDA KİMLER NEREYE YERLEŞTİ
herkeze hayırlı olsun. yerleşen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. üniversite hayatında başarılar..
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
selçuk üniversitesi sanat tarihini kazandım.ama bölümü bitirip ne olabileceğim konusunda pek bilgim olmadığından düşünüyorum.üstüne bide okumak için burs felan da lazım olunca cabası 

ADINI DAĞLARA YAZDIĞIMMM?PEH NE YAZACAM BE?BİZ KALBİMİZE YAZDIK, KENDİMİZ DAHİ GÖRMEYİZ...VAY BEE...
Diğerleri kimse merak ettim.
diğer acaba liseyi yurt dışında bitirmiş olup sınava başvuranlar olabilirmi 

Kılavuzda adı olmayan okullarmış artık onlarda hangi okulsa demek bilmediğim okul çeşitleri var. 

Aynı düşüşü okul öncesi öğretmenliğinden bekliyorum ama daha çok beklerim o ayrı.

Hoş geldin Fen Edebiyatlı olarak aramıza. Tebrik ederim, öğretmen olmak için formasyon almak için yüksek ortalama yapmalısın, ama senin gayet yüksek puan ile mezun olacağından eminim. Formasyon alınca da, "atanamayan öğretmenler" zümresine dahil olacaksın vs.. Şimdiden beklentilerini bu olumsuzluklara alıştırarak düşük tutmalısın...kardelen198 yazdı:Evet Kripton kesinlikle öyleyiz, sen benim "liseden arkadaşımsın" seni ömrüm boyunca hep böyle güzel duygularla yadedicem emin olabilirsin.kripton yazdı:Herkese hayırlı olsun.
Özellikle kardelen198 seni tebrik ediyorum. Sınıf arkadaşıyız ya liseden o yüzden ayrı bi sevindim kazanmanaİnşallah hakkında hayırlı olur.
Bu arada teşekkür ederim Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin, sular seller gibi yolumuz açık olsun.
Gamze, Sosyal Hizmetler iki senedir kontenjanlı bölüm olduğu için ek yerleştirmeyle yerleşirsen seneye OBP puanın yarıya düşer. Kontenjansız bir bölüm okursan haliyle puanın düşmez...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
@melodi Mesajını görmemişim şimdi gördüm tabiki herzaman yardımlasalım
- kardelen198
- Uzman Doktor
Teşekkürler, elbette bunları göze alarak seçtim bölümü. Dediğin gibi mezun olana kadar yalnızca derslerime odaklı olup notlarımı yüksek tutmaya çalışıcam, nasılsa 4 yıla kadar 50 kere daha sistem değişir. Tabi şimdi içimden inşallah şu aralar konuşulan öğretmen atamalarında "okula giriş notu, not ortalaması ve staj puanı" düşüncesi gerçek olsa demek geliyor ama forumlarda birbirine girmiş atanamayan öğretmenleri düşününce diyemiyorum. Allah herkese emeğinin karşılığını versin.emrahk yazdı:Hoş geldin Fen Edebiyatlı olarak aramıza. Tebrik ederim, öğretmen olmak için formasyon almak için yüksek ortalama yapmalısın, ama senin gayet yüksek puan ile mezun olacağından eminim. Formasyon alınca da, "atanamayan öğretmenler" zümresine dahil olacaksın vs.. Şimdiden beklentilerini bu olumsuzluklara alıştırarak düşük tutmalısın...kardelen198 yazdı:Evet Kripton kesinlikle öyleyiz, sen benim "liseden arkadaşımsın" seni ömrüm boyunca hep böyle güzel duygularla yadedicem emin olabilirsin.kripton yazdı:Herkese hayırlı olsun.
Özellikle kardelen198 seni tebrik ediyorum. Sınıf arkadaşıyız ya liseden o yüzden ayrı bi sevindim kazanmanaİnşallah hakkında hayırlı olur.
Bu arada teşekkür ederim Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin, sular seller gibi yolumuz açık olsun.
Gamze, Sosyal Hizmetler iki senedir kontenjanlı bölüm olduğu için ek yerleştirmeyle yerleşirsen seneye OBP puanın yarıya düşer. Kontenjansız bir bölüm okursan haliyle puanın düşmez...
-
Cumhuriyet Üni. İngiliz dili ve edebiyatı...... Tüm arkadaşlara başarılar. Allah hepimize hayırlısıyla başlamayı nasip etsin şu ek sınav ve diploma sıkıntılarından kurtulup...
Arkadaşlar hepinize tebrik ederim. Benim sözel arkadaşlardan ricam mat ve geo gibi derslerin üstesinden nasıl geldiklerini söyleyebilirler mi acaba. Özellikle benim gibi mat ve geo de hiç temeli olmayan birine ne gibi tavsiyelerde bulunabilirler. Nasibse seneye sınavlara hazırlanmak istiyorum, yardimlarinizi bekliyorum.
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
açık lise sınavlarında matematik ve geometri testlerini boş bırak bu sayede o derslerden muaf olursun. üniversite sınavında ygs de sadece sözel testleri yaparak baraj puanını fazlasıyla aşarsın. lys de zaten sözel testlerden sınava girersin . lys 3 ve 4 . ben öyle yaptım ve ben şu an adalet örgün okuyorum
Ama ygs 3 ve 4 te mat 1 var ben onun icin tavsiyelerinizi istedim
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
-
Dokuz Eylül Üniversitesi / Sosyal Bil. Öğrt.
2. tercihim
2. tercihim
Tebrikler ırem acaba kac puan ile yerlestin ve alanın sözel mi?