arkadaşlar bi önceki konuda söyledigim gibi başarısız dersler kısmında başarısız derslerim var fakat zorunlu dersler kısmında bisi çıkmıyor muaf oldugum derslerde sadece mat 1 2 kimya 1 2 dil ve anlatım 7 alan kredimi doldurmama 1 kredi kaldı seneye ilk dönem mevzunum yani eger başarısız derslerdeki derslere bakılmıyorsa bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi bu konuyu açmamamın sebebi diger konuya fotograf yüklüyememem buna fotograflarıda atıcam
http://imageshack.us/photo/my-images/442/njq0.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/194/dlrt.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/543/dqku.png/
başarısız ve zorunlu dersler hakkında bilgi
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
Re: başarısız ve zorunlu dersler hakkında bilgi
yoo eğer zorunnlu dersn ksa ve kredide tamamsa mezn olrsn başarısız ders başarısızdır onla alakası yk sn başarısız dersten 60 alıp geçsen gine o orda kalcak yani neyse korkucak bisi yk kreedide tamam sa spr 

289 kredim var alan kredisiyle toplamda
Bir tane bile zorunlu(ortak) dersin kalsa mezun olamazsın. Bu dersleri ya geçmelisin ya da 3 er kez sınava girip muaf olmalısın. Sadece dil anlatım dersinden muaf olunmuyor o dersi kesinlikle geçmelisin.
Bu arada resimlere bakmadım. Çok ufak çıkmış okuyamadım. Hangi ortak derslerin kalmış bilmiyorum yani.
Bu arada resimlere bakmadım. Çok ufak çıkmış okuyamadım. Hangi ortak derslerin kalmış bilmiyorum yani.

zorunlu derslerde ders görünmüyor kripton sadece başarısız derslerde yazıyor ki orada seçmeli derslerde yazıyor resimleri ctrl ye basıp mausenin ortasındaki tekeri ileri iterek büyültmeyi dene
malesef ortak derslerin baya var resimlerden öyle gördüm. onları geçmeden yada muaf olmadan mezun olamazsın
herkez başka bisi söylüyor zorunlu dersler kısmı boş ama başarısız dersler kısmında seçmeli derslerin adıda yazıyor onlarıdamı vermek zorundayım
Ya kusura bakma kaç gündür giremiyorum foruma yukarıdaki cevabı da yazdıktan sonra dönemedim. Benim yazdıklarım genel bir bilgi olmuş.
Muaf olduğum dersler mat 1-2 kimya 1-2 ve dil anlatım 7 demişsin ama dil anlatım dersinden muaf olma imkanı yok ki. O dersi mutlaka geçmen gerekiyor.
Örnek olarak mesela senin biyoloji geometri edebiyat gibi ortak derslerin nasıl. Sen diyelim biyoloji-1 den 2 kez sınava girip başarısız oldun. Ama 3. sınavda geçtin. Bu dersi sen geçmiş oldun. Başarısız olarak yazar o girdiğin iki sınav ama bu sorun olmaz. Çünkü sen 3. sınavda geçmişsin ve zorunlu derslerinden kalkar biyoloji 1 dersi.
İyice bi incele durumunu tekrar. Ben resimleri büyüttüm ama bulanık olduğu için okuyamadım.
Muaf olduğum dersler mat 1-2 kimya 1-2 ve dil anlatım 7 demişsin ama dil anlatım dersinden muaf olma imkanı yok ki. O dersi mutlaka geçmen gerekiyor.
Örnek olarak mesela senin biyoloji geometri edebiyat gibi ortak derslerin nasıl. Sen diyelim biyoloji-1 den 2 kez sınava girip başarısız oldun. Ama 3. sınavda geçtin. Bu dersi sen geçmiş oldun. Başarısız olarak yazar o girdiğin iki sınav ama bu sorun olmaz. Çünkü sen 3. sınavda geçmişsin ve zorunlu derslerinden kalkar biyoloji 1 dersi.
İyice bi incele durumunu tekrar. Ben resimleri büyüttüm ama bulanık olduğu için okuyamadım.