Ek sınav ile ilgili
Ek sınav ile ilgili
AOL'un sayfasında ek sınav ile ilgili bu duyuru yapılmış... Ama anlam veremedigim sadece üniversiteye yerlesenler için mi ek sınav gerçekten 

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Sadece sen.
Sadece fotoğrafların.
Biraz kahve.Biraz yağmur ve müzik. Tüm hayatım bu...
Sadece fotoğrafların.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
Re: Ek sınav ile ilgili
farketmez şartlar tutyosa herkez girerir ister kazan ister kazanma bnde gircm ama üniversite kazanmadm muzun olmak için:)
Geçen senelerde olduğu gibi 172 kredisi olan herkes bu sınava girebilecektir, bunun dışında bir sınırlama bulunma. Örgün öğretimde de lise son sınıflarda kurtarma sınavı vardır her yıl Eylül'ün ilk haftası. Açık öğretim lisesinde'de ek sınav olarak geçiyor.
Mezun olacaklara şimdiden başarılar dilerim allah yollarını açık etsin

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Hı tamam öyleyse, sevindim tesekkürlerepidoras yazdı:Geçen senelerde olduğu gibi 172 kredisi olan herkes bu sınava girebilecektir, bunun dışında bir sınırlama bulunma. Örgün öğretimde de lise son sınıflarda kurtarma sınavı vardır her yıl Eylül'ün ilk haftası. Açık öğretim lisesinde'de ek sınav olarak geçiyor.

Sadece sen.
Sadece fotoğrafların.
Sadece fotoğrafların.
İnş ikinciside yapılır benim mezuniyetim 2 ek sınava bakıyor .
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
kayıt zamanı biziim için baya sıkıntılı olcak belli
Arkadaşlar sakın bana üniye kayıt olmadığı halde veya yüksekokula kayıt olmadığı halde sınava girmek isteyenler giremez demeyin benm mezun olmam lazım 

Son 11 kredi
cryalcin yazdı:Arkadaşlar sakın bana üniye kayıt olmadığı halde veya yüksekokula kayıt olmadığı halde sınava girmek isteyenler giremez demeyin benm mezun olmam lazım
Bence kredisi tutanlar girebilir fakat sınavın yapılış amacı universiteye girenlerin mağdur olmaması olabilir . Benimde 161 kredim var son sınav açıklanınca bilmiyorum kaç olucak ama ek sınavla mezun olmam lazım cünkü pamukkaleyi kazandım
hangi illerde yapılıyor bilen var mı
-
171 kredim var temmuzdaki son sınavla kaç olur bilmiyorum ama bu ek sınavla mezun olmam lazım üniyi kazandım ama kayıtlarda baya koşuşturucaz belli yani Allah yardım etsin aynı durumda olan bütün arkadaşlara.
Toplam dönemi (AÖL'de okuduğu dönem değil) 8 ve üzeri olan ve toplam kredisi de 162 olan herkes yaş fark etmeksizin ek sınava başvurabilir. Muhtemelen 81 ilde yapılmayacak, yine 11-12 il merkezinde yapılacaktır sınavlar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk