Sadece bir ek sınav mı yapılacak şimdi ??
Re: Sadece bir ek sınav mı yapılacak şimdi ??
Benim 16 kredim kaldim sadece 1 ek sinav ile mezun olabiliyorum ama 2 ek sinav olmasi icin dilekce gonderelim bilecik uni. iibf fakultesi iktisat bolumunu yerlestm ama olurda bu ek sinavda mezun olamazsam 2. Ek sinava uni kayitlari nasil yetisicek ?
İns yapailir forumdan destek bekliyorum .
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
Destek oluruz kardeş sen canını sıkma şu 1. ek sınavları atlatalım mail falan yazarız.runo55 yazdı:İns yapailir forumdan destek bekliyorum .
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
matias26 yazdı:Destek oluruz kardeş sen canını sıkma şu 1. ek sınavları atlatalım mail falan yazarız.runo55 yazdı:İns yapailir forumdan destek bekliyorum .
Sağolasin kardesim . Ben muaf olucam bi sefer girip ilk ek sinavda da krediyi tamamlayacam ins . Osman hoca da bir haftadir face ye de girmiyor . Cevap da alamiyorum .
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
kardeş yapamıyacağın derslerin geçmiş sorularını ezberlemen senin için iyi olur sanırım o sorular çıkcak.runo55 yazdı:matias26 yazdı:Destek oluruz kardeş sen canını sıkma şu 1. ek sınavları atlatalım mail falan yazarız.runo55 yazdı:İns yapailir forumdan destek bekliyorum .
Sağolasin kardesim . Ben muaf olucam bi sefer girip ilk ek sinavda da krediyi tamamlayacam ins . Osman hoca da bir haftadir face ye de girmiyor . Cevap da alamiyorum .
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
Ek sinavlarda o yilin sorularini soruyorlar biliyorum aslinda sayisal ve ing var aklimda tutam diye dusunuyrm .
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
Utanmasanız 3 ek sınav yapmaları için dilekçe yağmuruna tutacaksınız. Utanmayın yav eğitimin utanması olmaz gönderin bol bol dilekçe kağıt dan çok ne var 

Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
bence yapabilirsin dostum püf noktalarını tespit edebilirsin mesela şekil üzerinde yazan sayıları ve cevap sayısını ezberleyebilirsin bu şekilde geçebilirsin.ingilizce dersinde de soruyu ezberleyip cevabını ezberlesen geçebilirsin.en azından şansını denemiş olursun benim nacizane tavsiyem bu olur.runo55 yazdı:Ek sinavlarda o yilin sorularini soruyorlar biliyorum aslinda sayisal ve ing var aklimda tutam diye dusunuyrm .
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!