Arkadaşlar tek zorunlu dersim olan Geometri-1 Dersine giricem ek sınavda. Allah rızası için bu sınav hakkında bilgisi olan ve nasıl geçebilirim hakkında yardım edebilecek varmı? Mesela bu tür geometri,matematik gibi derslerde de ; ek sınavda bi önceki sınavların sorusumu çıkar nasıl olur? Lütfen yardım edin...
Şimdiden Teşekkürler...
Geometri-1 Dersi Yardım
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
Re: Geometri-1 Dersi Yardım
çalışarak geçersin birader.

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Ben bu dersi kitaba çalışarak ve çıkmış sorulardan çözerek geçmiştim. Tabi baya zorlandım ama yoğun bir şekilde çalışırsan geçilebiliyor.

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
kripton yazdı:Ben bu dersi kitaba çalışarak ve çıkmış sorulardan çözerek geçmiştim. Tabi baya zorlandım ama yoğun bir şekilde çalışırsan geçilebiliyor.
20 günde mümkün mü hocam geo 2 ???

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Kitaplardan Ziyade Video Anlatimli Derslere Çalismakta Fayda Var. Bu Konuda En Çok Tutulan Sitenin Ekol Hoca Oldugunu Biliyorum. Hatta Bir Yakinim Buradan Çalisarak KPSS de Basari Elde Etmisti...
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
Geo 2 yi ben geçeli 2 yıldan fazla bir süre oldu sanırım. Konuları, sayfa sayısını felan unutmuşum. Ama 20 gün de az bir zaman değil. Planlı bir çalışma ile neden olmasın.hackerandkoch yazdı:kripton yazdı:Ben bu dersi kitaba çalışarak ve çıkmış sorulardan çözerek geçmiştim. Tabi baya zorlandım ama yoğun bir şekilde çalışırsan geçilebiliyor.
20 günde mümkün mü hocam geo 2 ???

Dostum ben son sınavda geo 1 i nasıl geçtim biliyomusun
tamamen gözle
yani açı soruyo mesela göz kararı cevap veriyodum hepsini böyle yaptım geçmişim 

Son 11 kredi
-
Arkadaslar selam birşeye sorucam sınavlarda hocalar yardımcı oluyorlarmı?yardımcı olursanız sevinirim