SINAVLAR İÇİN ÇALIŞMA METODLARI
-
- Çırak
SINAVLAR İÇİN ÇALIŞMA METODLARI
merhaba arkadaşlar bu sene mezun olabiliyorum , 20-21 temmuz sınavları acıklanmadı ve 128 kredim var. Sınavlara çıkmış sorulara calısarak mı yoksa online testleri cözmekmi faydalı olur ? tecrübeli arkadaşlardan bu konuda yardımcı olmalarını istyeceğim.
MEZUN - SOSYAL BİLİMLER
Re: SINAVLAR İÇİN ÇALIŞMA METODLARI
jamesblunt yazdı:merhaba arkadaşlar bu sene mezun olabiliyorum , 20-21 temmuz sınavları acıklanmadı ve 128 kredim var. Sınavlara çıkmış sorulara calısarak mı yoksa online testleri cözmekmi faydalı olur ? tecrübeli arkadaşlardan bu konuda yardımcı olmalarını istyeceğim.
Online testleride çıkmış sorulardan hazırlıyorlar bütün yılların sınav sorularından birer ikişer alıyorlar her ikisinede çalış bence
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
-
- Çırak
2 sinede çalışmayı isterim ama hem zamanım olmuyor hemde pek çalışalım yok açıkcası uzun zamnadır okula gitmiyoruz ve haliyle birşeyler eksik oluyor ama önceliğin Online test olur herhalde değil mi ? Eğer zamanım ve isteğim olursa 2 sinide calısacagım artık
teşekkürler emrah

MEZUN - SOSYAL BİLİMLER
benimde kredim 127. ben son 2 senenin çıkmıs sorularına bakıyorum temelde hangi konular ağırlıklı çıkmış ona bakıyorum ona göre çalışıyorum
Son 11 kredi