Polislik Sınavı
Polislik Sınavı
Arkadaşlar ben 30 haziranda yapılacak olan polislik sınavına girecem kazandım diyelim temmuz sınavında mezun olacam pmyo kayıt için diploma gerekiyor diplomanın gelmesi bildiğim kadarıyla 2 ayı buluyor ben kayıt yaptıracagım zaman diplomayı erken alma sansım veya baska bir çözüm yolu var mı ?
2013 Mezun

Re: Polislik Sınavı
diplomayı alamazsın böyle bir durumla karşı karşıya olduğu için onun yerine mezun olduğunu gösteren bir belge verirler diye düşünüyorum yani öyle biliyorum ben.
Ya söyleyen, öğreten bilgin ol, ya dinleyen belleyen öğrenci, üçüncüsü olma.
İntibak eğitiminde mezun olduğuma dair bir belgeyi kabul ediyorlar fakat kayıtta kesinlikle diplomayı istiyorlar.Ben bu diplomanın hazırlandığı şehire felan gitsem erken alamazmıyım ?
2013 Mezun

onunla ilgili bir bilgim yok malesef.
arayıp öğrenme durumun varsa ara bence.
arayıp öğrenme durumun varsa ara bence.
Ya söyleyen, öğreten bilgin ol, ya dinleyen belleyen öğrenci, üçüncüsü olma.
merd0 kardeşim hayırlı olsun bende seneye YGS sınavına bu amaçla giricem inşallah..
Sen kaç puanla başvuru yaptın ?
Sen kaç puanla başvuru yaptın ?

> Mezunlar Zümresi'ne dahil.. (202)

Teşekkür ederim geçtim mülakatı ama diplomayı alamazsam bir işe yaramıcak.
2013 Mezun

kardesım mulakatta elendı ya ayagı duz taban dıye
YGS'den kaç netle ne kadar puan aldın ?merd0 yazdı:Teşekkür ederim geçtim mülakatı ama diplomayı alamazsam bir işe yaramıcak.

55 net 275 puan.XcLoW yazdı:YGS'den kaç netle ne kadar puan aldın ?merd0 yazdı:Teşekkür ederim geçtim mülakatı ama diplomayı alamazsam bir işe yaramıcak.
2013 Mezun

Çok iyi almışsın.. İnşallah kazanırsın kardeşim..merd0 yazdı:
55 net 275 puan.

Teşekkür ederim.Amin inşallah.XcLoW yazdı:Çok iyi almışsın.. İnşallah kazanırsın kardeşim..merd0 yazdı:
55 net 275 puan.
2013 Mezun

- zeynepşahinn
- Yardımcı Uzman
Sınavı kazandın mı??merd0 yazdı:Arkadaşlar ben 30 haziranda yapılacak olan polislik sınavına girecem kazandım diyelim temmuz sınavında mezun olacam pmyo kayıt için diploma gerekiyor diplomanın gelmesi bildiğim kadarıyla 2 ayı buluyor ben kayıt yaptıracagım zaman diplomayı erken alma sansım veya baska bir çözüm yolu var mı ?

Ne zaman birine güvenmeye kalksam geçmişim ensemden tutar ve fısıldar '' ne çabuk unuttun ''
- zeynepşahinn
- Yardımcı Uzman
abim de girdi bnm kazandı sınavıda samszeynepşahinn yazdı:Sınavı kazandın mı??merd0 yazdı:Arkadaşlar ben 30 haziranda yapılacak olan polislik sınavına girecem kazandım diyelim temmuz sınavında mezun olacam pmyo kayıt için diploma gerekiyor diplomanın gelmesi bildiğim kadarıyla 2 ayı buluyor ben kayıt yaptıracagım zaman diplomayı erken alma sansım veya baska bir çözüm yolu var mı ?

Ne zaman birine güvenmeye kalksam geçmişim ensemden tutar ve fısıldar '' ne çabuk unuttun ''