yardım
yardım
selam arkadaşlar bir konuda bilgi almak istiyorum ben matematiğim kötü olduğu için en başdan temelde başlıcam bu sene girmicem belki bu sene bu seneye yeni öğretime geçince sınav falan olcakmı ygs lys gibi yoksa olmıcakmı yada benzer bir sınavmı gelicek eğer bu sınavlar kalkcaksa sadece okul puanı alıncaksa bu senemi girmeliyim o zaman yoksa ygs lys sınavları olucaksa temelden eğitime devammı etmeliyim
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Re: yardım
Bu ülkede sınavlar asla kalkmaz, adı değişir; sayısı değişir ama asla kalkmaz. Dershaneye gideceksen de git; MEB Bakanı 2014 Haziran'a kadar öğrenciler dershanelerine devam edecek dedi. Dershanelerin kalkacağı da hikaye, statüleri değişecek, özel okul gibi yine özel ders verecekler. Senin cebinden çıkan para değişmeyecek vs.. Yani planlarını değiştirmene gerek yok...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Re: yardım
teşekkürleremrahk yazdı:Bu ülkede sınavlar asla kalkmaz, adı değişir; sayısı değişir ama asla kalkmaz. Dershaneye gideceksen de git; MEB Bakanı 2014 Haziran'a kadar öğrenciler dershanelerine devam edecek dedi. Dershanelerin kalkacağı da hikaye, statüleri değişecek, özel okul gibi yine özel ders verecekler. Senin cebinden çıkan para değişmeyecek vs.. Yani planlarını değiştirmene gerek yok...
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar