mezuniyet incelemesinde çıkma belgesi

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
doxylamine
Asistan

mezuniyet incelemesinde çıkma belgesi

Mesaj gönderen doxylamine » 15 Ağu 2013, 03:29

mezun yazana kadar bekleyecekmiyiz yoksa incelemedeykende harcı yatırıp dilekçe yazsam gelirmi daha erkenden?

emrahk
Onursal Üye

Re: mezuniyet incelemesinde çıkma belgesi

Mesaj gönderen emrahk » 15 Ağu 2013, 04:04

Mezuniyet incelemesinde diye yazarsa çıkma belgesi alamazsın, durumun mezun olana kadar -istenirse belgeleri teslim edersin- herhangi bir mezuniyet belgesi talep edemezsin. Ayrıca çıkma belgesi için artık Ankara'ya dilekçe gönderme olayı bitti. Mezuniyetin resmileştiğinde çıkma belgeni Halk eğitim Merkezlerinden alabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
merd0
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen merd0 » 15 Ağu 2013, 05:41

emrahk yazdı:Mezuniyet incelemesinde diye yazarsa çıkma belgesi alamazsın, durumun mezun olana kadar -istenirse belgeleri teslim edersin- herhangi bir mezuniyet belgesi talep edemezsin. Ayrıca çıkma belgesi için artık Ankara'ya dilekçe gönderme olayı bitti. Mezuniyetin resmileştiğinde çıkma belgeni Halk eğitim Merkezlerinden alabilirsin...
Nasıl yani o sadece meslek liseleri için değilmiydi ?
2013 Mezun :)

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 15 Ağu 2013, 15:34

Evet değişti, sana özelden de belirttim zaten ama herkes bilsin; mezun olanlar çıkma belgelerini artık Halk Eğitim Merkezlerinden alabilirler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön