mezuniyet incelemesinde çıkma belgesi
-
- Asistan
mezuniyet incelemesinde çıkma belgesi
mezun yazana kadar bekleyecekmiyiz yoksa incelemedeykende harcı yatırıp dilekçe yazsam gelirmi daha erkenden?
Re: mezuniyet incelemesinde çıkma belgesi
Mezuniyet incelemesinde diye yazarsa çıkma belgesi alamazsın, durumun mezun olana kadar -istenirse belgeleri teslim edersin- herhangi bir mezuniyet belgesi talep edemezsin. Ayrıca çıkma belgesi için artık Ankara'ya dilekçe gönderme olayı bitti. Mezuniyetin resmileştiğinde çıkma belgeni Halk eğitim Merkezlerinden alabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Nasıl yani o sadece meslek liseleri için değilmiydi ?emrahk yazdı:Mezuniyet incelemesinde diye yazarsa çıkma belgesi alamazsın, durumun mezun olana kadar -istenirse belgeleri teslim edersin- herhangi bir mezuniyet belgesi talep edemezsin. Ayrıca çıkma belgesi için artık Ankara'ya dilekçe gönderme olayı bitti. Mezuniyetin resmileştiğinde çıkma belgeni Halk eğitim Merkezlerinden alabilirsin...
2013 Mezun

Evet değişti, sana özelden de belirttim zaten ama herkes bilsin; mezun olanlar çıkma belgelerini artık Halk Eğitim Merkezlerinden alabilirler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk