Dershanelerin Kapanması İle İlgili Bir Sorum Var

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kara_Kedi
Yardımcı Uzman

Dershanelerin Kapanması İle İlgili Bir Sorum Var

Mesaj gönderen Kara_Kedi » 16 Ağu 2013, 04:37

Malum dershaneler kapanıyor.

Fakat ne olacağı daha kesin değil galiba.

Ben AOL bitince dershaneye kayıt yaptırıp Üniversite ye gidecekdim.

Fakat olmayacak galiba.Kitap dan çalışarak Üniversite kazananı görmedim.

Şimdi dershaneler kapanmayıp sadece tabela değişikliği mi olacak.Yani işlevi aynı mı kalacak?

Yoksa Özel okul filan olacağı konuşuluyor.

Mesela özel okul olduğu zaman ben gidip kayıt yaptıramaz mıyım üniversite için.

Adam burası özel okul oldu diye geri çevirir mi beni?

Dershane önemli benim için.Aslında herkes için önemli .Yani konuya hakim biri var mı aranız da ?

bgmnly
Acemi

Re: Dershanelerin Kapanması İle İlgili Bir Sorum Var

Mesaj gönderen bgmnly » 16 Ağu 2013, 04:44

büyük bi ihtimal kapanmayıp etüt merkezi olarak isim değiştircek

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 16 Ağu 2013, 04:46

Geçenlerde bir arkadaşa daha söylemiştim. Milli eğitim Bakanı 2014-2015 eğitim yılına kadar dershaneler bu şekilde devam edecek dedi. Yani seneye de dershaneye gidebilirsin.

Sonrasında ne mi olacak? Hiçbir şey! Dershaneler kapansın, ben kendimi balkondan atarım. :D Adı değişse, özel okul olsa da senin cebindeki binlerce lirayı sana yar etmezler, dolayısıyla bugün ne gibi bir eğitim veriyorlarsa, o zaman da aynı şekilde eğitimi alır, üniversite sınavına girersin. Hiç merak etme, sittin sene bu çark böyle devam eder. Devlet okulları sadece süs için var olduğu sürece tabi...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kara_Kedi
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Kara_Kedi » 16 Ağu 2013, 04:50

emrahk yazdı:Geçenlerde bir arkadaşa daha söylemiştim. Milli eğitim Bakanı 2014-2015 eğitim yılına kadar dershaneler bu şekilde devam edecek dedi. Yani seneye de dershaneye gidebilirsin.

Sonrasında ne mi olacak? Hiçbir şey! Dershaneler kapansın, ben kendimi balkondan atarım. :D Adı değişse, özel okul olsa da senin cebindeki binlerce lirayı sana yar etmezler, dolayısıyla bugün ne gibi bir eğitim veriyorlarsa, o zaman da aynı şekilde eğitimi alır, üniversite sınavına girersin. Hiç merak etme, sittin sene bu çark böyle devam eder. Devlet okulları sadece süs için var olduğu sürece tabi...

Ne yalan söyleyeyim.Ben cebimde ki paranın derdin de değilim.Alsınlar para mı.

Üniversite için sadece dershaneye gitmek istiyorum

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 16 Ağu 2013, 04:52

Kara_Kedi yazdı:
emrahk yazdı:Geçenlerde bir arkadaşa daha söylemiştim. Milli eğitim Bakanı 2014-2015 eğitim yılına kadar dershaneler bu şekilde devam edecek dedi. Yani seneye de dershaneye gidebilirsin.

Ne yalan söyleyeyim.Ben cebimde ki paranın derdin de değilim.Alsınlar para mı.
Üniversite için sadece dershaneye gitmek istiyorum
İşte bu yüzden dershaneler kapanmayacak... :)
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 16 Ağu 2013, 05:01

kapanmayacaklar özel okul olarak devam etcekler doğru olanda bu bence madem insanlar para harcıyor özel okula da vereblirler çocuklarda bir okul bir dersna çilesinden kurtulurlar :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
Devrimsahte
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen Devrimsahte » 17 Ağu 2013, 03:22

Akşam liseleri de kapatılıyor Bu sene son.Nedeni de parayla millete diploma vermeleri.Dershanelerinde kapatılması Çok fazla ücret almaları.Ama asıl nedeni Başbakanın Fettulah gülene tavrı.Fettullah gülen akpartinin amerika koluydu ilk iktidar zamanlarında obamayla ilişkilerini güçlendirdi.Ne zaman ki erdogan-obama ilişkisi aralarında su sızmıcak hale geldi erdoğan bi nevi artık benim gemiciğim öter buralarda dedi.Fettullah gülenin bi amacı vardı rahat rahat türkiyeye gelmek resmen peygamberliğini ilan etmekti.Şeriatın gelmemeside bundandır.Erdoğan almayınca onu ülkeye karşısına geçti ve aleyhine konustu(bakınız fettulahın sağ kolu cübbeli ahmet hoca dıye bılınen ahmet mahmut ünlü).Velhasıl Erdoğan bunun üzerine fettulah gülenın olan dershaneleri kapatmak için kolları sıvadı ve dershaneler para tuzağı özel olmucak artık mıllı egıtıme tam olarak baglancak az ücret ödencek bahanesiyle böyle bişey başlattı.Uzun oldu ama senin sıkıntına gelince.Bu senin yararına.Aynı şekilde müfredat olur test,sözlü,sınav,çalısma nasıl ise(hiç dershaneye gitmedım) o sekılde olur.Özel olmadıgı ıcın devlet fazla olan ögretmenlerı dershanelere alır.Dershaneye gıdıcek ögrencıler daha az ucret verır.Suan atıyorum 4 bın lıra ıse 2.500 e düşer rahat.Yani sıkıntı etme daha iyi senin ve senin gibiler için.
~ Devrim Sahte ~

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön