İronik olduğunu zaten biliyorum. Bunun için okumaya gerek yokemrahk yazdı:
Dekan için söylediklerim tamamen ironi Kripton, onun hitapları yüzünden ne tartışmalar oldu, forumdan atıldı vs. Ne yapalım 65 kere yeni nick aldı kurtulamıyoruz işte.Ayrıca onun çok fırın ekmek yemesi lazım bana dini konularda vaaz vermesi için...

senin dini abuk subuk hadislerinizden bilgilerinizden Emrah anlayacağın kırk fırın ekmek yememe gerek yok sana vaaz da vermem zaten sen bildiklerinin hepsinin 2 katını biliyorum ben ama yeri ve zamanına göre merak etmeyin ayrılacağım gün yakındır ders notlarını please bitirmek üzereyim bu ders notları bana ÖYMM de çok lazım olacak şeyler önemli kısımları alıp gideceğim hehe burgurdan pislik ayrıştırır gibi
Sana gelince kripton saygı çerçevesinde herkes ile alttan alabilen iyi anlaşabilen birisin senin için sadece bunu söyleyebilirim ki ben senin gibi iyi olamıyorum bu devirde hele hele Türkiye gibi bir ülkede iyi olmak

çünkü ben çoğu insanların görüşlerine yapılarına ayak uyduramıyorum siz de bana ayak uyduracak değilsiniz. Her insanın çevresi, eğitimi, kültürü, ortamı, ailesi, arkadaşları, ve yaşadığı şehri, gelenekleri görenekleri farklıdır. Ya ayak uyduracağız ya da konuşmayacağız kap kırmaya değmez. Aslında ben iyi bir insanım işte burada ki bazı arkadaşların görüşleri bana o kadar çok şeytani ve ters geliyor ki tepki vermemem mümkün değil!