SINAV SONUÇLARI 18 AĞUSTOS AMA PAZARA DENK GELİYOR.
SINAV SONUÇLARI 18 AĞUSTOS AMA PAZARA DENK GELİYOR.
SINAV SONUÇLARI 18 AĞUSTOS GÜNÜ AÇIKLANACAK AMA PAZARA DENK GELİYOR PAZARTESİNEMİ KALIR SİZCE
Re: SINAV SONUÇLARI 18 AĞUSTOS AMA PAZARA DENK GELİYOR.
kalmaz bence çünkü pazartesi ek sınav başvuruları başlıcak.
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
-
- Yardımcı Asistan
daha önce pazar günü açıklanmıştı.
Menuler kaybolmuş herhalde notlari girmeye basladilar
aynen kaybolmuş demek ki pazar günü kesin açıklanıcak.murattt yazdı:Menuler kaybolmuş herhalde notlari girmeye basladilar
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
-
- Doktor
Aöl' nin bugüne kadar iş Takvimi'nden hiç şaştığını görmedim pazar falan dinlemez açıklarlar ! Ben inşallah Mezun yazısını görücem 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
yok silgide sorun olmaz. bende yanımdakilerden çok istedim. ama kağıdı ona doğru hareket ettirdiysen yani şüpheli hareket varsa not ederler.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
yok kağıdımı gösterme gibi bi durum olamaz da o ilk oturum ters geldi bana ...sınav öncesi salondaki bayanla tamda bu kopya çekmeyle ilgili konuşuyorduk gözetmenlerde garipti birazROJHAN yazdı:yok silgide sorun olmaz. bende yanımdakilerden çok istedim. ama kağıdı ona doğru hareket ettirdiysen yani şüpheli hareket varsa not ederler.

- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
pskolog yazdı:sonuçlardan biraz kaygım var sınavda bir çocuk benden silgi istedi ve bu 2 kez oldu bende verdim gözetmenler bunu yanlış anlar mı acba
Saçmalama ben güzel hatunların silgisin hep istiyodum

~ Devrim Sahte ~
inş dediğin gibi olur bi daha silgi milgi vermemDevrimsahte yazdı:pskolog yazdı:sonuçlardan biraz kaygım var sınavda bir çocuk benden silgi istedi ve bu 2 kez oldu bende verdim gözetmenler bunu yanlış anlar mı acba
Saçmalama ben güzel hatunların silgisin hep istiyodumbide kalkıp yanına gıdıyodum tabı şansıma ya sagımda yada solumda oluyolardı
yarsını bölüyodu veriyodu hiç bi sıkıntıda cıkmadı bu sene 2 sınavdada aynı sekılde oldu merak etme yani

- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
Fadime abla sıkma canını bir şey olmaz bende Mayıs sınavımdan kuşkuluydum hoca sınavdan sonra bana geçmiş olsun demişti. Ama ben daha önce o kadar sınava girdim hiç böyle bir söz duymamıştım. Bir anda şüphelendim kuşkuya kapıldım kaşlarımı çatıp keskin gözlerim ile hocaya bakıyordum düşündüm ne demek bu geçmiş olsun sanki ameliyat dan çıkmışım gibi. Ne ise ki istediğim ve tahmin ettiğim gibi geldi sonuçlarım korkuyordum kopya diye geçirecekler ama kopyalik bir durum yoktu yani benden de kalemtıraş istiyorlar veriyordum bir şey olmaz sıkma canını.
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
sanmam bizim hocada demişti en son çıkanlardansanCloudyy yazdı:Fadime abla sıkma canını bir şey olmaz bende Mayıs sınavımdan kuşkuluydum hoca sınavdan sonra bana geçmiş olsun demişti. Ama ben daha önce o kadar sınava girdim hiç böyle bir söz duymamıştım. Bir anda şüphelendim kuşkuya kapıldım kaşlarımı çatıp keskin gözlerim ile hocaya bakıyordum düşündüm ne demek bu geçmiş olsun sanki ameliyat dan çıkmışım gibi. Ne ise ki istediğim ve tahmin ettiğim gibi geldi sonuçlarım korkuyordum kopya diye geçirecekler ama kopyalik bir durum yoktu yani benden de kalemtıraş istiyorlar veriyordum bir şey olmaz sıkma canını.
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Evet bugün pazar ve hala açıklanmadı
Son 11 kredi