Ek Sınav Hakkında -Üniversite Kayıtları -Tek Başlık

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Cevapla
thekral
Acemi
Mesajlar: 72
Kayıt: 02 Ağu 2011, 16:34

Ek Sınav Hakkında -Üniversite Kayıtları -Tek Başlık

Mesaj gönderen thekral » 17 Ağu 2013, 19:05

Ek Sınav Tarihi- 1 Eylül Pazar
Ek Sınav Başvuru Tarihi-19-21 Ağustos 2013 Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri ile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerine yapılacaktır.
Ek sınav başvuru işlemi yapıldıktan sonra 21 Ağustos 2013 tarihi mesai bitimine kadar sınavına girilecek derslerin mutlaka sistem üzerinden seçimi (en fazla 30 kredi) yapılacaktır. ( Ders seçiminizi yapmadığınız takdirde sistemin atayacağı derslerden sınava katılacağınızı ve değişiklik yapılmayacağını unutmayınız)
Ek sınav sonuçları 9 Eylül 2013 tarihinde açıklanacak .

Beklenen Soru-Üniversite Kayıtları Bitmiş olacak ve Napacağız?
Siz Çıkma Belgesi İçin Dilekçenizi doldurup(http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=116)Belirtilen Adres göndermeniz Yeterli. Yogunluga Göre 1 hafta en gec 2 Haftaya kadar Elinize Gelecektir.Merak Etmeyin Kayıtlar Bitmiş Olsada Yök İle Yapılan Yazışmalar Sizin Mazeretli Kayıt Yapacagınıza Dair Yazılar vs Açık Lisenin Resmi Sitesinde Duyurulacaktır.Geçen Senelerde Oldugu Gibi Kimseler Mağdur Olmayacak.Unutmayın Osman Özdemir Müdürümüz İnanın Üniversite Kazananların Mağdur olmaması için Cok Ugrasıyor.(benim Görüşüm)

Gelelim 2.Ek Sınava Olacak mı?E-posta ve Dilekçelerle bunlarında üstesinden gelinebilir ama facebookta osman hocamız kısacık biraz göz kırpmış büyük ihtimalle oda olacaktır.

Bende Yeni Bugün Mezun oldum.3 Sene Sonunda Bitti Şükür.Sorularınız Varsa Yardımcı olabilirim.Herkese İyi Günler.Eğitim Hayatınızda Başarılar.



runo55
Doktor
Mesajlar: 218
Kayıt: 04 Tem 2013, 23:25

Re: Ek Sınav Hakkında -Üniversite Kayıtları -Tek Başlık

Mesaj gönderen runo55 » 17 Ağu 2013, 23:00

İnş ikinci ek sınav olur osman hoca tiyo verdi gibi ama kesin bir şey yok olmazsa mezun olamıyorum :S
OnurŞen.

MEZUN ..!!!!

Cevapla

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön