Bende mezunum
Bende mezunum
Arkadaşlar bende mezun oldum. Yeni konu açıp, konu kirliliği yapmak istemezdim. Ama iki yıldır bu forumun bir uyesiyim ve buna hakkım oldugunu dusunuyorum. inş herkes hayatinda istedigi noktalara gelir
Re: Bende mezunum
Diploma notun kaç habip?
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
MEZUN
60,50 Kötü bir dip notu mu acaba ?
MEZUN
MEZUN
O zaman neden lise diploması alıyoruz?
ve ben Aöf değil normal bir üniversite okumayı hedefledim hemşir olmak istiyorum? Bu diploma notu iyi mi hemşir için?
ve ben Aöf değil normal bir üniversite okumayı hedefledim hemşir olmak istiyorum? Bu diploma notu iyi mi hemşir için?
MEZUN
MEZUN
Oda tabiki bir derece belirleme olcusu. Ama ben sahsen sonuca bakarim. İns istedigin bolumu kazanirsin
İnşallah
peki benim derecem nasıl ki?
peki benim derecem nasıl ki?
MEZUN
MEZUN
Ben dereceye degil mezun olup olmamaya bakarim tabiki dereceli bifirmek onemli . Benim sahsi gorusum 75 alti vasat
Anladım Dershane hocası ile görüşeceğim bakalım o ne diyecek ne ise tekrar tebrik ediyorum seni hayırlı olsun inşallah. Sende istediğin menzile ulaşırsın.
MEZUN
MEZUN
Teşekkür ederim.
MEZUN
MEZUN
bence kötü değil sonuçta aol okuyoruz. dersaneye herkes para yada zaman bulamaz. buna bile şükretmek gerekir.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Hadi hayırlı olsun Murat, başarılarının devamını dilerim. Forumdan ayrılmayacağından da eminim mezun olsan da... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Çok teşekkür ederim Emrahemrahk yazdı:Hadi hayırlı olsun Murat, başarılarının devamını dilerim. Forumdan ayrılmayacağından da eminim mezun olsan da...