Öğrenci girişinde hata ekranı???

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Zeus
Çırak

Öğrenci girişinde hata ekranı???

Mesaj gönderen Zeus » 18 Ağu 2013, 09:11

Hata ekranı başlığı altında böyle bir mesaj geldi;MEZUNİYET İNCELEMESİNDE OLAN ÖĞRENCİ , mezun olduğu anlamına gelmemektedir. Mezun olup olmadığınızın incelenmesi için, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırırken teslim etmiş olduğunuz tasdikname ve öğrenim belgesi / başarı durum belgesinin kayıt yaptırdığınız okulca veya tarafınızca Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne ulaştırılması gerekmektedir..! zaten durumum mezunyet incelemesnde olması lazımdı ancak bende sınavlar açıklandımı diye giriyim derken böyle bir ekranla karşı karşıya geldim ne anlama geliyor acaba ??

murattt

Re: Öğrenci girişinde hata ekranı???

Mesaj gönderen murattt » 18 Ağu 2013, 11:29

Öncelikle yalnız degilsiniz bu duuma dusen cok ogrenci var. evraklariniz da eksiklik vars sureci ve bu siteyi surekli takip edin sizin gibi olanlari bulacaksiniz. Ben bildigim kadariyla acikliyayim aol sizden eksik belgeleri isteyecek ama hangi belge nereden ne sartla isteyecek bilmiyorum 147 yi arayip bir sorun. Sorunu ne kadar cabuk hallederseniz sizin icin okadar iyi ppir kanisindayim

Zeus
Çırak

Re: Öğrenci girişinde hata ekranı???

Mesaj gönderen Zeus » 18 Ağu 2013, 11:34

murattt yazdı:Öncelikle yalnız degilsiniz bu duuma dusen cok ogrenci var. evraklariniz da eksiklik vars sureci ve bu siteyi surekli takip edin sizin gibi olanlari bulacaksiniz. Ben bildigim kadariyla acikliyayim aol sizden eksik belgeleri isteyecek ama hangi belge nereden ne sartla isteyecek bilmiyorum 147 yi arayip bir sorun. Sorunu ne kadar cabuk hallederseniz sizin icin okadar iyi ppir kanisindayim
Bu sınavda mezun olacaktım zaten 353 kredi vardı bide 3 tane ortak ders onları verdim byk ihtimalle ama bu beni baya şaşırttı ayrıca üniversiteyi de kazandım 6 sında kayıta gtmem gerekiyor

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön