Ek Sınav Kayıt Ücreti Nasıl Yatırılcak?
Ek Sınav Kayıt Ücreti Nasıl Yatırılcak?
Arkadaşlar ek sınav için 20 tl'yi TC Kimlik No belirterek şu bankalara ödeyiniz diyor ama hangi hesaba yatıcak? Yine "Açık Öğretim Lisesi Kayıt Yenileme Kurumsal Tahsilât Programı" hesabına mı yatırıcaz?
Re: Ek Sınav Kayıt Ücreti Nasıl Yatırılcak?
herhangi bir değişiklik yapılsaydı haber verilirdi sanırım aynıdır bence
İYİLER İLK GÖRÜŞTE TANINMAZ
ama kayıt yenileme tahsilata niye yatıralım ki bence ayrı bir hesaba yatırılcakvirgin yazdı:herhangi bir değişiklik yapılsaydı haber verilirdi sanırım aynıdır bence

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
5. Ek sınava başvuracak öğrencilerimiz ilgili banka şubelerine (T.C Ziraat Bankası, T.C. vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası ) T.C kimlik numarası ile 20 TL ek sınav başvuru ücretlerini ve 5 TL de kayıt yenileme işlemini yaptırdığı merkezin (Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri ile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlükleri) okul aile birliği hesabına ödeyeceklerdir.bengeldim yazdı:ama kayıt yenileme tahsilata niye yatıralım ki bence ayrı bir hesaba yatırılcakvirgin yazdı:herhangi bir değişiklik yapılsaydı haber verilirdi sanırım aynıdır bencekimse bilmiyor mu?
sitede böyle yazıyor

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ama 5 tl önceki sınavda atm yatırmıstık inş. bidaha yatırmayız ha?hackerandkoch yazdı:5. Ek sınava başvuracak öğrencilerimiz ilgili banka şubelerine (T.C Ziraat Bankası, T.C. vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası ) T.C kimlik numarası ile 20 TL ek sınav başvuru ücretlerini ve 5 TL de kayıt yenileme işlemini yaptırdığı merkezin (Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri ile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlükleri) okul aile birliği hesabına ödeyeceklerdir.bengeldim yazdı:ama kayıt yenileme tahsilata niye yatıralım ki bence ayrı bir hesaba yatırılcakvirgin yazdı:herhangi bir değişiklik yapılsaydı haber verilirdi sanırım aynıdır bencekimse bilmiyor mu?
sitede böyle yazıyor
Ya arkadaşlar ziraat bankası atm de sınav için yatırma menüsü açılmıyor açılan sadece diploma harcı 10tlsınav itiraz 10tl ve 50tl lik birşey daha sizinde böyle bir sorununuz varmı ne yapmak lazım
Artık açılıyor. Gerekli işlemlerinizi yapabilirsiniz.byado yazdı:Ya arkadaşlar ziraat bankası atm de sınav için yatırma menüsü açılmıyor açılan sadece diploma harcı 10tlsınav itiraz 10tl ve 50tl lik birşey daha sizinde böyle bir sorununuz varmı ne yapmak lazım
Varlığım, TÜRK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Arkadaşlar zaten bankalara bu konuda bilgi verilmiş ben bugün harç yatırmak istiyorum dediğim de ek sınav mı harç mı diye sordu.
Bu yüzden ek sınav ücreti diye belirtirseniz tc kimlik numaranız ile birlikte sorun yaşamazsınız.
20 TL Banka
5 TL Halk eğitime nakit
Verdim bitti gitti.
Bu yüzden ek sınav ücreti diye belirtirseniz tc kimlik numaranız ile birlikte sorun yaşamazsınız.
20 TL Banka
5 TL Halk eğitime nakit
Verdim bitti gitti.