bılen bırı yardım etsın
bılen bırı yardım etsın
mezunıyet ınncelemede dıyor ogrencı durumuma ben cıkma belgesı alabılırmıyım halk egtımden ?
Re: bılen bırı yardım etsın
emin olmamakla birlikte alabilecegini düşünüyorum
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
alamazsın incelemedeyse mezun olduğun anlamına gelmiyor bende aynı durumdayım
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
n yapcaz peki ?
-
bırı yardım edebılır mı.. lutfen bı sorum olacak zorunlu derslerım war ortak ve alan ve derslerınden olusuyor alan derslerı kalkıyor onun yerıne ders gelır mı sadece alan dersler kaldırılıp ortak derslerımı verırım zorunlu derslerım de bıtmıs olur mu.
Eğer 1 Eylüldeki sınavdan sonra mezun olabilecek pozisyondaysan bağlı olduğun halk eğitim merkeziyle görüşmrv3 yazdı:n yapcaz peki ?
Bende aynı durumdayım çıkma belgesi değil ama kullanabileceğim geçici bir belge verdiler
Bildiğim Kadarıyla Üniversite Kayıtlarında Sadece Çıkma Belgesi Kabul Oluyor Onun Dışında Bir Belge Kabul Etmiyorlar. İş Başvurularında Falan Mezuniyet Yazısı Kullanabiliyorsunuz Ama Üniversite Kayıt İçin Olmuyor. Halk Eğitimler Dosyları En Geç 27sinde Göndereceklermiş Gidip Konuşursan Daha Erken Gönderirler Galiba Şahsen Ben Yarın Gidip Görüşücem Üniversite Kaydım İçin Çıkma Belgesi Almam LAzım Ama Durumum Mezuniyet İncelemesinde O Yüzden Gidip Görüşcem...
Çıkma Belgesinide Aole İlk Kayıt Olduğunuz Merkezden Alabiliyormuşsunuz Sanırım Yeni Duyuruda Öyle Yazıyor.
Çıkma Belgesinide Aole İlk Kayıt Olduğunuz Merkezden Alabiliyormuşsunuz Sanırım Yeni Duyuruda Öyle Yazıyor.
tmm bnde gıdıp ılk kayt oldgm okuldan alıcam tastıknameyı açık ögretım mudurlugune gtm umarım olur bugun
Dosyayı Alıp Yollıyamıyor muşuz Ben Sabah Gidip Sordum Gerçi Gidip Sormaz Olaydım İnsanın Kafasını Daha Çok Karıştırıyorlar İnternet Sitesinde Yapılan Yeni Duyurularla Onların Söyledikleri Tutmuyor. İnternet Sitesinde Çıkma Belgesini Halk Eğitimden Alabileceğimiz Yazıyor Ama Halk Eğitim Israrla Alamıyacağımız Ankaradan Alıcamızı Söylüyor. Saçma Sapan Bir Durum Yani.