Mezuniyet Şartlarını Tamamlama

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Justmaffay

Mezuniyet Şartlarını Tamamlama

Mesaj gönderen Justmaffay » 18 Ağu 2013, 21:20

Merhaba arkadaşlar hepinize kolaylar gelsin. Mezun Olanlara Hayırlı Olsun, Üniversite Okuyacaklara Eğitimlerinde Başarılar..
Alanlı olarak eğitimime devam ediyorum (sosyal bilimler) ve benim size bir sorum olacak şimdi benim açıklanan sınav sonuçlarından sonraki kredi durumum;
Toplam Kredi: 199
Alan Kredi : 86

Normalde Bu durumda mezun olabiliyorum kredi tamamladığım için, fakat zorunlu derslerim olduğu için mezun olamadım. Şöyle ki ;

Resim

Resimde gördüğümüz üzere yanlarına ikişer nokta koyduklarım iki kere sınavına girmiş olduklarım. Bunların hepsi de benim zorunlu derslerim. Ek sınav ile bu dersleri alsam 3. kere girmiş olacağım ve bu yüzden muaf olma durumum söz konusu olursa mezun olabilecek miyim? Merak edip çağrı merkezini arıyorum insana yardımcı olmak yerine aklında şüphe uyandıracak yorumlar yapıyorlar.

Cloudyy
Doktor

Re: Mezuniyet Şartlarını Tamamlama

Mesaj gönderen Cloudyy » 18 Ağu 2013, 21:29

Bunlar basit dersler rahat geçersin muaf olmaya bile değmez.
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.

Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN

Justmaffay

Mesaj gönderen Justmaffay » 18 Ağu 2013, 21:36

Öyle tabi daha önceden verilmesi gerekiyordu ama kredi düşüklüğü yüzünden pek tercih nedenim olmadı. Normalde sorduğum soruya cevap alamadım eğer soruya odaklanırsanız sevinirim!

visoge61
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen visoge61 » 18 Ağu 2013, 21:44

Bildiğim Kadarıyla Evet Olabilirsin.

Justmaffay

Mesaj gönderen Justmaffay » 19 Ağu 2013, 08:10

147'yi arıyorum yaklaşık 20dakikadır şarkı dinliyorum.. Birde diyor ki tahmini bekleme süreniz 5dakikadır! Deneyimli bi arkadaş varmı acaba bu sorunuma cevap verebilecek?

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 19 Ağu 2013, 08:16

biraderim . bi desin sınavına 3 defa girip geçemez isen o dersten muaf olursun kredin tam ise mezun olursun . o durum bende de var . merak etme . gece gecede aöl aranmaz adama söverler . git yat yaw
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön