muhaf dersten kredi gelirmi
muhaf dersten kredi gelirmi
arkadaslarmuhaf ders sectim gecersem kredi gelir mi
Varlığım, TÜRK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Re: muhaf dersten kredi gelirmi
gelir
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
eyvallah
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Bana biri bi yardım edebilirmi?
Matematik 7 ve 8 zorunlu dersti bi kaç kez girdim şuan mauf yazıyo bu dersler yerine başka muaf yazan ama daha önce zorunlu olmayan mat 3 ve 4 ü alsam sorun olurmu? Ders seçim listesinde başka alan yazan ders yok
(mezun olmak için sadece 8 alan kredisine ihtiyacım var)
Matematik 7 ve 8 zorunlu dersti bi kaç kez girdim şuan mauf yazıyo bu dersler yerine başka muaf yazan ama daha önce zorunlu olmayan mat 3 ve 4 ü alsam sorun olurmu? Ders seçim listesinde başka alan yazan ders yok
Yukarıdaki yazdığın bilgilere göre mat 7-8 senin alan dersin ise mat 3-4 de alan dersin olması gerekmiyor mu?QesmiH yazdı:Bana biri bi yardım edebilirmi?
Yani bunlardan 2 si zorunlu olup da 2 si nasıl zorunlu olmuyor onu anlamadım.
Ama senin 8 alan kredisine ihtiyacın varsa ve mat 3 ve 4 ile bunu tamamlayacaksan ve 7-8 de muaf ise sorun olmayacağını düşünüyorum.

Ben normal eğitimde lise 2 den terkim o yüzden kayıt olunca mat3 ve 4 ten muaftım.kripton yazdı:Yukarıdaki yazdığın bilgilere göre mat 7-8 senin alan dersin ise mat 3-4 de alan dersin olması gerekmiyor mu?QesmiH yazdı:Bana biri bi yardım edebilirmi?
Yani bunlardan 2 si zorunlu olup da 2 si nasıl zorunlu olmuyor onu anlamadım.
Ama senin 8 alan kredisine ihtiyacın varsa ve mat 3 ve 4 ile bunu tamamlayacaksan ve 7-8 de muaf ise sorun olmayacağını düşünüyorum.
Halk eğitim merkezine sordum kadın piskopat gibi hiç bişi anlatmıyo diğer adam ise bişey bilmiyo, 147 yi aradım onlar durumu anlamadı yani telefonda anlatamadım galiba.
ama ders eeçimi kısmında bunlardan başka ders yok alan için ve benim sadece alan kredisine ihtiyacım kaldı..
Zamanında Kendi aklıma gitmeyip fen seçince böyle sürünüyorum resmen.. neyse temmuz çift bayram ol bana

selam...mat.3 ten muaf olmam lazım sınavlarda bir türlü veremiyorum ama neden muaf olmuyorum ??
3 defa girdin misunrise71 yazdı:selam...mat.3 ten muaf olmam lazım sınavlarda bir türlü veremiyorum ama neden muaf olmuyorum ??
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!